ثبت فروشگاه

چسب سیلیکونی (آکواریوم)

چسب سیلیکونی یکی از انواع چسب های پرکاربرد است. این چسب از مواد پلیمری و با خاصیت ضد آب ساخته شده است. استفاده از این ماده در بسیاری از مشاغل و صنایع نیز کاربرد دارد. مهم ترین ویژگی این چسب، آب بندی و پوشش درزهای مختلف است. قیمت چسب سیلیکون به مواردی همچون نوع چسب، شرکت سازنده و حجم چسب بستگی دارد. در نتیجه با توجه به پارامترهای نام برده، می توانید به خرید چسب سیلیکون مناسب اقدام نمایید.

چسب سیلیکونی یا آکواریوم

چسب آکواریم یا سیلیکونی چیست

چسب سیلیکون یا آکواریوم از جمله چسب های مایع است که معمولاً برای آب بندی و درزگیری به کار می رود. طراحی این چسب ها به گونه ای است که درون یک تیوپ قرار گرفته اند تا استفاده از آنها راحت تر باشد. چسب های سیلیکونی از دو عنصر سیلیکون و اکسیژن تشکیل شده اند. این دو عنصر باعث افزایش مقاومت آن ها در برابر تغییرات دما و رطوبت نیز می شود. تفاوت چسب سیلیکون با سایر چسب ها در قدرت  کشسانی بالا و میزان چسبندگی پایین آن است. یکی از دلایل محبوبیت چسب آکواریوم، مقاوم بودن آن در برابر حرارت و همچنین نارسانا بودن آن است. مقاومت بالای این ماده در برابراشعه یو وی، از دیگر نکات مثبت این چسب به شمار می آید.

انواع چسب آکواریوم براساس رنگ

این چسب ها در رنگ های مختلفی تولید می شوند که هر یک از آنها از کاربردهای متفاوتی برخوردار هستند:

چسب آکواریوم بدون رنگ

این نوع چسب، برای جسباندن سینک ظرفشویی، شیشه، آکواریوم و مواردی از این قبیل مناسب است.

چسب سیلیکونی مشکی

این مدل چسب بیشتر در صنعت اتومبیل به کار می رود. به همین دلیل بسیاری از افراد آن را با نام چسب اتومبیل نیز می شناسند. این چسب ها در زمینه چسباندن شیشه اتومبیل کاربرد دارند.

چسب سیلیکون قرمز

این مدل از انواع چسب نسوز سیلیکونی است که مقاومت بالایی دارد. این چسب ها به عنوان واشر یا چسب واشر مورد استفاده قرار می گیرند.

چسب سیلیکونی سفید

این چسب همانطور که از نامش مشخص است، به رنگ سفید تولید می شود. استفاده از این محصول برای سرویس بهداشتی و وان حمام مناسب است.

انواع چسب سیلیکونی بر اساس ترکیبات شیمیایی

این چسب های کاربردی، براساس نوع ماده شیمیایی به کار رفته در ساختارشان به چند دسته تقسیم می شوند:

چسب استوکسی یا چسب اسیدی 

در ساخت این چسب از اسید استیک استفاده شده است و پس از استفاده، اسید استیک آزاد می کند. این چسب بویی غلیظ و شبیه به سرکه دارد. چسب استوکسی بیشتر برای چسباندن شیشه های ساختمانی، کاشی و در زمینه فعالیت های صنعتی استفاده می شود. 

چسب خنثی یا طبیعی 

در ساخت و تولید چسب طبیعی از الکل به عنوان حلال پایه استفاده شده است. چسب های اسیدی برای بسیاری از سطوح مناسب نیستند و باعث تخریب و یا تغییر رنگ سطح می شوند. به همین علت، استفاده از چسب خنثی جایگزین مناسبی برای این ماده شده است. مقاومت و ماندگاری این چسب ها از مدل استوکسی بسیار بیشتر است و برای محیط های بیرونی استفاده می شود.

چسب سیلیکونی نسوز یا حرارتی

چسب سیلیکونی حرارتی، نوعی درزگیر مقاوم و مستحکم در برابر حرارت است. این مدل چسب مانند یک واشر عمل می کند و باعث جلوگیری از نفوذ و نشت آب می شود. چسب نسوز قابلیت تحمل دما در رنج دمایی میان 65- درجه سانتی گراد تا 315+ درجه سانتی گراد را دارد. این چسب مقاوم در برابر موادی مانند روغن، بنزین و گازوئیل است. از چسب آکواریوم نسوز برای ساخت واشر بین قطعات فلزی، موتور، گیربکس، سنسور اکسیژن، موتور سیکلت و ماشین های سنگین استفاده می شود. 

انواع چسب آکواریوم

کاربرد چسب سیلیکونی

استفاده از این ماده در موارد زیر کاربرد دارد:

  • به عنوان درزگیر در اطراف سرویس بهداشتی فرنگی، وان حمام و سینک ظرفشویی
  • تولید شیشه و پنجره دو جداره 
  • اتصال شیشه ها به یکدیگر
  • ساخت و تولید آکواریوم 
  • عایق کاری و ضد آب کردن بسیاری از قطعات الکترونیکی از جمله تابلوها، چراغ ها و قطعات داخلی
  • آبندی سرامیک و کاشی
  • استفاده در زمینه فعالیت های معماری از جمله ساخت ماکت
  • لوله کشی و تأسیسات
  • آب بندی قایق، خودرو، کانکس، کانتینر و موارد مشابه

مزایا چسب سیلیکونی

  • حالت کشسانی و انعطاف پذیری بالا
  • مقاوم در برابر حرارت
  • مقاوم در برابر رطوبت
  • امکان استفاده در شرایط آب و هوایی مختلف
  • مقاوم در برابر اشعه فرابنفش یا UV 
  • مقاوم در برابر فشار
  • مقاوم در برابر اکسیژن
  • برخورداری از قابلیت عایق و عدم رسانایی

نحوه استفاده از چسب آکواریوم

اولین کاری که باید انجام دهید، این است که سطح مورد نظر خود را کاملا تمیز کنید تا هیچ گرد و غباری روی سطح باقی نماند. اکثر چسب های سیلیکونی سری تفنگی دارند تا کار تزریق چسب آسان شود. اگر چسب شما این سری است برخوردار است، باید کمی بدنه چسب را فشار دهید تا مواد داخل آن وارد لوله شود. حال لوله آن را به سطح مورد نظر نزدیک نمایید و کار تزریق را آغاز کنید.

توجه داشته باشید که این کار را به آرامی انجام دهید تا چسب در اطراف کار پخش نشود. برای تمیزی کار می توانید سطح کار را با کاتر صاف کنید. بعد از اتمام کار تا خشک نشدن کامل چسب، از آب زدن به سطح خودداری نمایید.

نحوه استفاده از چسب آکواریوم

تفاوت چسب سیلیکون و چسب آکواریوم

برای نخستین بار که این چسب به بازار عرضه شد، مهم ترین کارایی آن استفاده در ساخت آکواریوم ها بود. به همین دلیل، از چسب های آکواریوم برای اصلاح عامیانه چسب های سیلیکون در بازار استفاده می شود. اما با گذشت زمان، محصولاتی به بازار عرضه شدند که چسب های سیلیکون را از لحاظ ساختار با چسب آکواریوم متفاوت کرده است.

  • چسب آکواریوم سریع تر خشک می شود.
  • چسب آکواریوم به نسبت چسب سیلیکون مقاوت بیشتری دارد.
  • این محصول به صورت تک جزئی ساخته می شود. 

چقدر طول می کشد تا چسب آکواریوم خشک شود؟

خشک شدن چسب بستگی به چسب شما دارد اما حدودا 48 ساعت زمان می برد تا چسب خشک شود البته برای امتحان کردن می توانید با بو کردن چسب از خشک شدن یا عدم خشک شدن آن اطمینان حاصل نمایید. اگر چسب بویی نداشته باشد، به این معناست که چسب خشک شده است.

تفاوت چسب سیلیکونی و چسب آکواریوم

همانطور که در قسمت بالا گفته شد، این دو چسب هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند و تنها نام آنها با یکدیگر فرق دارد. برخی کاربران این ماده را به عنوان سیلیکونی و برخی دیگر با نام آکواریوم آن را می شناسند.

عوارض بوی چسب آکواریوم

یکی از ضررهای چسب آکواریوم بوی نامطبوع آن است که از خود در فضا پخش می کند. تنفس طولانی مدت در فضایی که بوی چسب در آن پخش شده است، برای ریه افراد مضر است. توجه نمایید اگر دچار بیماری زمینه ای آسم و برونشیت هستید، کار با این چسب را به کسی دیگر واگذار کنید. بهتر است دیگر افراد نیز از ماسک صنعتی شیمیایی استفاده کنند.

عوارض بوی چسب آکواریوم

بهترین مارک چسب آکواریوم

در حال حاضر شرکت های داخلی و خارجی متعددی به تولید این چسب ها پرداخته اند. در ادامه به معرفی محبوب ترین و برترین شرکت های تولیدکننده این محصول پرداخته شده است:

چسب آکواریوم کاسپین

شرکت کاسپین در سال 1381 با هدف فروش، بازاریابی و توزیع محصولات صنعتی و چسب در تهران تأسیس شد. این برند با جذب نیروهای کار موفق شد در کوتاه ترین زمان ممکن، توزیع و فروش خود را توسعه دهد. محصولات این برند از  کیفیت مطلوبی برخوردار هستند و براساس نیاز افراد تولید می شوند.

چسب آکواریوم الفیکس

شرکت الفیکس کارخانه خود را در سال 1397 در شهر جلفا تأسیس کرده است. این برند با تولید محصولات با کیفیت توانسته است جایگاه ویژه ای در بازار مواد شیمیایی از جمله چسب به دست آورد.

چسب آکواریوم سیستا

سیستا یک برند آلمانی است که نسبت به دیگر تولیدکنندگان این چسب ها محبوبیت زیادی دارد. سیستا با رعایت استاندارهای بین المللی و استفاده از بهترین مواد اولیه، توانسته است محصولات باکیفیت را تولید نماید. این محصول در شهرهای مختلف ایران نمایندگی فروش نیز دارد.

چسب آکواریوم رازی

کمپانی رازی در سال 1363 تحت شماره 53284 شرکت خود را ثبت کرده است و فعالیت حرفه ای خود را آغاز نمود. این شرکت در میان مصرف کنندگان بسیار محبوب شناخته شده است و با وجود کادر متخصص و مجرب، توانسته است محصولات باکیفیتی را به بازار عرضه کند.

چسب آکواریوم غفاری

شرکت غفاری در سال 1343 با تلاش بنیانگذار این برند به نام محسن غفاری تأسیس شد. این شرکت تولیدکننده چسب های صنعتی، ساختمانی، عمومی و دیگر موارد است. محصولات این برند بسیار از کیفیت بالایی برخوردار هستند و مطابق با استاندارهای جهانی تولید می شوند.

قیمت چسب سیلیکونی (آکواریوم)

قیمت انواع چسب سیلیکون به عوامل مختلفی همچون برند تولیدکننده، حجم چسب، کارایی آن و نوع چسب بستگی دارد. به عنوان مثال قیمت چسب آکواریوم کوچک تیوپی از چسب آکواریوم قوطی کمتر است.

خرید چسب سیلیکونی (آکواریوم)

برای خرید چسب آکواریوم می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت چسب آکواریوم و برقراری ارتباطی بدون واسطه با نمایندگی و مراکز فروش آن را برای شما فراهم می سازد. 

لیست مقایسه

برند