چسب سیلیکونی یا آکواریوم از جمله چسب های مایع است که بیشتر برای آب بندی و درزگیری به کار می رود. طراحی این چسب ها به گونه ای است که درون یک تیوپ قرار گرفته اند تا استفاده از آن ها راحت تر باشد. چسب های سیلیکونی از دو عنصر سیلیکون و اکسیژن تشکیل شده اند که باعث افزایش مقاومت آن ها در برابر تغییرات دما و رطوبت می شود. تفاوت چسب سیلیکون با سایر چسب ها در قدرت چسبندگی پایین و کشسانی بالا است. یکی از دلایل محبوبیت چسب اکواریوم مقاوم بودن آن در برابر حرارت و همچنین نارسانا بودن آن است، مقاومت بالای آن در برابراشعه یو وی یکی دیگر از نکات مثبت این چسب به شمار می رود.
این مدل چسب برای جسباندن سینک ظرفشویی، شیشه، آکواریوم و... بسیار مناسب است.
این مدل چسب بیشتر در صنعت اتومبیل به کار می رود به همین دلیل بسیاری از افراد آن را با نام چسب اتومبیل می شناسند. این چسب ها برای چسباندن شیشه اتومبیل به کار می رود.
این مدل جزء چسب های نسوز و مقاوم چسب های سیلیکونی است. این چسب ها به عنوان واشر یا چسب واشر مورد استفاده قرار می گیرد.
این چسب به دلیل رنگ سفید، بسیار مناسب برای سرویس بهداشتی و وان حمام است.
در ساخت این چسب از اسید استیک استفاده شده است و بعد از استفاده از آن، از خود اسید استیک آزاد می کند. این چسب بویی غلیظ و شبیه به سرکه دارد. چسب استوکسی بیش تر برای چسباندن شیشه های ساختمانی، کاشی و کارهای صنعتی استفاده می شود.
در ساخت و تولید چسب طبیعی از الکل به عنوان حلال پایه استفاده شده است. چسب های اسیدی برای بسیاری از سطوح مناسب نیست و باعث تخریب و یا تغییر رنگ سطح می شود به همین علت بجای آن هاع از چسب خنثی استفاده می شود. مقاومت و ماندگاری این چسب ها از مدل استوکسی بسیار بیش تر است و برای محیط های بیرونی استفاده می شود.
چسب سیلیکونی نسوز یک درزگیر مقاوم و مستحکم در برابر حرارت است. این مدل چسب مانند یک واشر عمل می کند و باعث جلوگیری از نفوذ و نشت آب می شود. چسب نسوز قابلیت تحمل دما در رنج دمایی بین 65- درجه سانتی گراد تا 315 درجه سانتی گراد را دارد. این چسب مقاوم در برابر موادی مثل روغن، بنزین و گازوئیل است. از چسب آکواریوم نسوز برای ساخت واشر بین قطعات فلزی، موتور، گیربکس، سنسور اکسیژن، موتور سیکلت و ماشین های سنگین استفاده می شود.
اولین کاری که باید انجام دهید، این است که سطح مورد نظر خود را کاملا تمیز کنید تا هیچ گرد و غباری روی سطح باقی نماند. اکثر چسب های سیلیکونی سری تفنگی دارند تا کار تزریق چسب آسان شود، اگر چسب شما دارای این سری است باید کمی بدنه چسب را فشار دهید تا مواد داخل آن وارد لوله شود. حال لوله آن را به سطح مورد نظر نزدیک کرده و کار تزریق را آغاز کنید، توجه داشته باشید که اینکار را به آرامی انجام دهید تا چسب در اطراف کار پخش نشود. برای تمیزی کار می توانید سطح کار را با کاتر صاف کنید. بعد از اتمام کار تا خشک نشدن کامل چسب، از آب زدن به سطح خودداری کنید.
خشک شدن چسب بستگی به چسب شما دارد اما حدودا 48 ساعت (دوروز) زمان می برد تا چسب خشک شود البته برای امتحان کردن می توانید با بو کردن چسب متوجه شوید که خشک شده یا خیر، به این صورت که اگر چسب بویی نداشته باشد به این معناست که چسب خشک شده است.
همانطور که در قسمت بالا گفته شده این دو چسب هیچ تفاوتی باهم ندارند و تنها نام آنها با یکدیگر فرق دارد و در کل، هردوی آنها یکی هستند.
در حال حاضر شرکت های داخلی و خارجی متعددی به تولید چسب سیلیکونی می پردازند. از محبوب ترین و برترین شرکت های تولیدکننده این محصول می توان به چسب آکواریوم کاسپین، رازی، سیلانت، ترک فیکس، سیستا، اشنایدر، غفاری و... اشاره کرد.
برای خرید انواع چسب سیلیکونی می توانید با مراجعه به سایت راندنو و ارتباط با نمایندگان فروش این محصول را خریداری کنید. شما می توانید قیمت چسب های سیلیکونی را در لیست قیمت ها آنها مشاهده کرده و محصولات برندهای مختلف را با یکدیگر مقایسه کنید.
راندنو با مناسب ترین قیمت و سریعترین پاسخگویی آماده راهنمایی شما عزیزان است و همچنین شما می توانید هزاران محصول و کالای دیگر را در راندنو پیدا و خریداری کنید.