پیچ گوشتی شارژی یکی از دریل هایی است که جهت باز و بسته کردن پیچ ها مورد استفاده قرار می گیرد. به عبارتی این ابزار از زیر مجموعه دریل های پیچ گوشتی محسوب می شود. کار با این دریل پیچ گوشتی به گونه ای است که موجب سرعت عمل در انجام کارها می شود. این مدل دریل در انواع ساده، چکشی، گیربکسی، ترکیبی و ... تولید و به بازار عرضه می شود. جهت اطلاع از قیمت بهترین دریل شارژی با مراجعه به سایت راندنو می توانید لیست فروشندگان این ابزار را مشاهده نمایید. راندنو امکان خرید پیچ گوشتی شارژی را برای شما فراهم نموده است.
برای تبدیل دریل به پیچ گوشتی تنها کافی است مته و قطعات مختلفی که بر روی سه نظام قرار می گیرند را تعویض نمایید. طوری که سه نظام این محصول شارژی، به درایو کارگیر سری پیچ گوشتی تبدیل می شود. سپس با اتصال سری پیچ گوشتی، می توان برای باز و بسته کردن پیچ ها از این ابزار استفاده نمود. کارکرد دریل پیچ گوشتی شارژی به میزان عدد آمپر ساعت این ابزار بستگی دارد. هرچه میزان این عدد بیشتر باشد، به همان اندازه میزان ساعات استفاده از دریل افزایش می یابد.
همچنین در صورت استفاده از این ابزار، دیگر نیازی به اتصال به برق شهری نیست و می توان در مواقعی که دسترسی به منبع برق وجود ندارد، از آن استفاده کرد. این دریل مجهز به باتری است و پیش از استفاده باید باتری آن را توسط شارژر به منبع برق وصل نمایید. از این دریل شارژی می توان جهت ایجاد سوراخ بر روی سطوح مختلف، باز و بسته کردن پیچ های متعدد، صیقل دادن و بسیاری از فعالیت های دیگر استفاده نمود. از دریل پیچ گوشتی شارژی در صنایع نجاری، کارگاه ها، تأسیسات، فعالیت های عمرانی و ساختمانی، کابینت سازی و بسیاری از مشاغل دیگر استفاده می شود.
یکی از مشخصه های اصلی که هنگام خرید این ابزار باید به آن توجه داشته باشید، توجه به نوع موتور آن است. این دریل ها با موتورهای ذغالی و براشلس تولید و به بازار عرضه می شوند که باتتوجه به نیاز خود، می توانید مناسب ترین نوع دریل را انتخاب نمایید. لازم به ذکر است که موتور براشلس این ابزار جدیدترین تکنولوژی استفاده شده در این ابزار است که از قدرت بالایی برخوردار است. درنتیجه کاربرد و مزیت های بسیارزی نسبت به انواع ذغالی این دریل ها دارند.
پیچ گوشتی های شارژی براساس عملکرد به دو دسته تقسیم می شوند که در ادامه به معرفی و طرز کار هر یک از آنها می پردازیم.
این مدل از پیچ گوشتی های شارژی از اندازه کوچکی برخوردار هستند و جهت انجام کارهای سبک مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین اندازه و ابعاد کوچک این دستگاه، قابلیت حمل آن را آسان تر کرده است.
این مدل جهت انجام فعالیت های سنگین و طولانی مورد استفاده قرار می گیرد. عملکرد این دستکاه به گونه ای است که نیروی اضافی، همانند مته چکشی عمل می کند. این فرآیند موجب می شود که پیچ ها با سرعت به داخل سطوحی که سختی زیادی دارند، بروند.
همانطور که گفته شد، منبع تغذیه این ابزار باتری است. باتری های به کار رفته در این دریل ها انواع مختلفی دارند و عموماً در دو نوع باتری های نیکل کادمیوم و باتری های لیتیوم یونی تولید می شوند. در ادامه به معرفی باتری های استفاده شده در این پیچ گوشتی و ویژگی های هر یک از آنها می پردازیم.
این باتری ها نسل جدیدی از باتری ها هستند که هیچ گونه خطر و آسیبی برای محیط زیست به همراه ندارند. نکته قابل توجه در رابطه با باتری لیتیوم یونی این است که کمتر دچار اثر حافظه یاخود تخلیه گی می شوند. این باتری ها از وزن کم تری برخوردار هستند و امکان جابجایی و کار کردن با آن ها ساده تر است. باتری های لیتیومی در دماهای پایین و هوای سرد نیز قابلیت کار کرد مناسبی دارند.
نسل قدیمی تر باتری دریل های شارژی هستند. این باتری ها از وزن بیش تری برخوردار هستند. قدرت این باتری بسیار بیش تر از باتری های لیتیومی است. امروزه به دلیل خطراتی که این باتری ها برای محیط زیست دارند کمتر از آن ها استفاده می شود. قیمت این باتری ها کمتر از انواع دیگر است. لازم به ذکر است که اثر خود تخلیه گی در این باتری ها بیشتر است.
این ابزار شارژی از مزایای قابل توجهی برخوردار است. در ادامه به ویژگی های این محصول اشاره خواهیم کرد.
برخی از انواع دریل های پیچ گوشتی از ویژگی های منحصر به فردی برخوردار هستند که در ادامه به تعدادی از رایج ترین آنها اشاره خواهیم نمود.
این دریل ها مانند دیگر ابزارآلات، از قطعات مختلفی تشکیل شده اند. در ادامه به اصلی ترین اجزای تشکیل دهنده پیچ گوشتی های شارژی می پردازیم.
باتری از مهم ترین قطعات تشکیل دهنده و منبع تغذیه این محصول به شمار می آید. باتری این ابزار همانطور که از نامش مشخص است، تأمین کننده انرژی این دستگاه محسوب می شود. از این رو برای به حرکت درآوردن دستگاه باید از قدرت بالایی برخوردار باشد. همانطور که پیش از این گفته شد، در ساختار باتری پیچ گوشتی شارژی های جدید موجود در بازار، از تکنولوژی لیتیوم استفاده شده است. باتری های لیتیومی نسبت به باتری های نیکل کادمیوم، از اندازه و وزن کمتری برخوردار هستند و مدت زمان بیشتری کار می کنند. باتری های لیتیوم یون از سال 1991 در ساخت دریل های شارژی به کارگیری شده اند. لازم به ذکر است که در ساختار این باتری، از فلز سبک لیتیوم استفاده شده است.
مته قطعه ای است که بر روی سه نظام نصب می شود و می توان به وسیله آن بر روی متریال های مختلفی مانند چوب، فلز، بتن، سنگ و سطوح دیگر حفره ایجاد کرد. مته انواع مختلفی دارد که هر یک از آنها برای انجام کار مخصوصی مورد استفاده قرار می گیرند.
گشتاور نشان دهنده میزان نیروی گردشی وارد شده بر سطح قطعه مورد نظر است. این قطعه میزان قدرت تولیدی این دستگاه را در پیچاندن پیچ و مته نشان می دهد. برخی از دریل های شارژی از قابلیت تنظیم گشتاور برخوردار هستند و به منظور صرفه جویی در انرژی باتری، در گشتاورهای متفاوتی تولید می شوند.
کلاچ از دیگر قطعات مهم این ابزار بوده و مانع از انتقال نیروی وارده یکباره به گشتاور می شود. به طورکلی وظیفه اصلی کلاچ تنظیم کردن نیروی گشتاور است.
دیمر یا محرک کنترل سرعت قطعه ای جهت کنترل ولتاژ قطعات الکترونیکی است. دیمر کلیدی است که با فشردن و رهاکردن آن، سرعت کم و زیاد می شود. وجود دیمر در این ابزار باعث افزایش تسلط کاربر و در نتیجه افزایش راندمان کار می شود.
از دیگر اجزای تشکیل دهنده این ابزار، سه نظام آن است. سه نظام ها در دو نوع آچاری وو اتوماتیک تولید می شوند. سه نظام جهت سوراخکاری و جهت باز و بسته نمودن انواع پبچ های تخت و چهارگوش مورد استفاده قرار می گیرد. سه نظام های جهت تعویض مته به آچار مخصوصی نیاز دارند و سه نظام های اتوماتیک نیازی آچار ندارند. لازم به ذکر است که سه نظام دریل های شترژی معمولاً از نوع اتوماتیک بوده و در دو نوع پلاستیکی و فلزی ساخته می شوند. نوع فلزی این سه نظام ها، موجب وزن دریل شده و از استحکام بیشتری برخوردار هستند.
در بسیاری از دریل در زیر مته یک چراغ ال ای دی کوچک تعبیه شده است. این چراغ به کاربران کمک می کند تا در محیط های کم نور و تاریک به راحتی از این دستگاه استفاده کنند.
مکانیزم چکشی در برخی از این دریل های شارژی وجود دارد. در تنظیمات دریل های شارژی بر روی ترکمتر آنها، حالتی جهت استفاده از دریل به دو صورت چکشی و معمولی تعبیه شده است. در صورت قرارگیری ترکمتر این ابزار بر روی حالت چکشی، ضرباتی به نوک مته و در نتیجه به سطح مورد نظر وارد شده و عملیات سوراخکاری با سرعت بیشتری انجام می گیرد. به طور کلی این قابلیت موجب می شود تا سوراخکاری سطوح سخت به آسانی انجام بگیرد.
استفاده از این دریل شارژی از قواعد خاصی برخوردار است. در ادامه به نحوه شارژ پیچ گوشتی شارژی و نکات مهم استفاده از آن می پردازیم.
هنگام تهیه و خرید این ابزار باید به نکات خاصی توجه داشته باشید تا محصول کارآمدی را برای مجموعه خود خریداری نمایید. در ابتدا پیشنهاد ما به شما این است که اگر قصد تهیه این ابزار را دارید، به سراغ پیچ گوشتی شارژی دست دوم نروید. زیرا هر چه برای این ابزار هزینه کنید، ارزش خرید را دارد. در ادامه به راهنمای خرید پیچ گوشتی شارژی پرداخته شده است.
از آنجاییکه این دریل به کمک باتری کار می کند میزان قدرت این دستگاه بسته به قدرت باتری دارد که بر حست ولت سنجیده می شود. هر چه قدرت دستگاه بیشتر باشد می توان از آن برای کارهای سنگین تر استفاده کرد. البته لازم به ذکر است که قیمت دستگاه با افزایش توان دستگاه از بیش تر می شود به همین علت باید آن را متناسب با نیاز و کاری که می خواهید انجام دهید انتخاب کنید.
سه نظام به کار رفته در دریل ها به دو نوع ساده و اتوماتیک تقسیم می شود. سه نظام های ساده دارای آچار مخصوص هستند و به کمک آن باز و بسته می شوند. در صورتی که سه نظام های اتوماتیک را می توان به کمک دست باز و بسته کرد.
همان طور که در قسمت بالا گفته شد باتری های به کار رفته در دریل پیچ گوشتی به دو نوع نیکاد و لیتیومی تقسیم می شوند و بسیاری از دریل پیچ گوشتی ها دارای باتری لیتیوم یونی هستند. باتری لیتیوم یون از قیمت بیش تر و خود تخلیگی کمتری برخوردار هستند.
بسیاری از دریل دارای قابلیتی به نام کنترل سرعت هستند که می توان به کمک آن میزان سرعت گردش مته دریل را کنترل کرد و تسلط بیش تری بر روی دستگاه داشت. این قابلیت شاید برای کسانی که فقط از این دریل برای باز و بسته کردن پیچ از دریل استفاده می کنند حائز اهمیت نباشد، اما برای کسانی که می خواهند از این دستگاه برای ایجاد سوراخ های مختلف از آن استفاده کنند بسیار مهم است.
یکی از مهم ترین نکاتی که در خرید این پیچ گوشتی یا هر دریل دیگری حائز اهمیت است، وزن و ابعاد دستگاه است. وزن و ابعاد دستگاه باید به گونه ای طراحی و تولید شود که کاربر بتواند به راحتی برای مدت زمانی معین از دریل استفاده کند. اگر دریل از وزن بالایی برخوردار باشد پس از چند دقیقه استفاده، موجب خستگی دست کاربر می شود. ابعاد دریل نیز باید استاندارد باشد تا کاربر بتواند در مشاغلی مثل کابینت سازی در امکان کوچک نیز از آن استفاده کند.
این قابلیت مربوط به سه نظام و مته دریل می شود. در حالت عادی در پیچ گوشتی شارژی های ساده مته دریل در جهت ساعتگرد می چرخد. این قابلیت به کاربر کمک می کند که بتواند به راحتی با فشردن یک دکمه جهت چرخش مته را از ساعتگرد به پادساعتگرد تغییر دهد. این قابلیت برای کسانی که به طور مدام به باز و بسته کردن پیچ می پردازند بسیار پرکاربرد است.
برندهای معتبر و محبوب بسیاری به تولید این ابزار کارآمد پرداخته اند. در ادامه به معرفی بهترین تولیدکنندگان این ابزار شارژی می پردازیم.
شرکت بوش در سال 1886 توسط رابرت بوش در شهر اشتوتگارد آلمان تأسیس شد. این برند در زمینه تولید ابزارآلات برقی و شارژی توانسته است توجه افراد زیادی را به خود جلب کند. از محبوب ترین پیچ گوشتی های تولید شده توسط این شرکت می توان به پیچ گوشتی شارژی بوش مدل GO-001 ،GO ،GO2 ،PSR SELECT ،IXO ،GSB180-LI ،GO SOLO ،GSR120-LI و ... اشاره کرد.
شرکت ماکیتا در سال 1915 جهت تولید و فروش ابزارآلات در شهر آیچی چین تأسیس شد. این برند از محبوب ترین شرکت های تولیدکننده ابزارآلات برقی و شارژی در جهان بوده و با تولید محصولاتی با کیفیت مطلوب توانسته است جایگاه عظیمی را در بازار ابزارآلات به خود اختصاص دهد. از محبوب ترین دریل پیچ گوشتی تولید شده توسط این شرکت می توان از دریل پیچ گوشتی شارژی ماکیتا مدل X-DF330 ،DF330DWE ،6723D ،6723DW و موارد دیگر نام برد.
رونیکس یکی از محبوب ترین و معتبرترین برندهای ارائه دهنده انواع ابزارآلات در جهان است. این برند در سال 1379 فعالیت خود را در زمینه تولید ابزار دستی، برقی و بنزینی آغاز نمود. محصولات این برند از کیفیت بالایی برخوردار هستند و باتوجه به استانداردهای بین المللی تولید و به بازار عرضه می شوند. از برترین دریل های شارژی این برند می توان از دریل پیچ گوشتی شارژی رونیکس کد 8014، 8018، 8612، 8812، 8614K و ... نام برد.
توسن یکی از برترین و محبوب ترین تولیدکنندگان انواع ابزار در ایران است که فعالیت خود را از سال 1382 آغاز نمود. ابزارآلات این برند از کیفیت بالایی برخوردار هستند و براساس استانداردهای بین المللی تولید و عرضه می شوند. دریل پیچ گوشتی شارژی توسن مدل 9915sc ،9919dc ،9928sc ،9920sc و ... از بهترین پیچ گوشتی های عرضه شده توسط این برند به شمار می آیند.
آروا از دیگر تولیدکنندگان معتبری است که به تولید ابزارآلات برقی و دستی بسیاری پرداخته است. محصولات این برند از گارانتی و خدمات پس از فروش برخوردار هستند و در میان خریداران محبوب واقع شده است. پیچ گوشتی شارژی آروا مدل 5810، 5821، 5820، 5840، 5801 و ... از دریل های پیچ گوشتی شارژی پرمصرفی هستند که توسط آروا ارئه شده اند.
آنکور، ادون، ای تی پرو، میلواکی، هیوندای، باس و پیچ گوشتی شارژی دیوالت و aeg از دیگر برندهای معتبر و محبوب تولیدکننده این ابزار به شمار می آیند.
قیمت دریل پیچ گوشتی شارژی به عوامل مختلفی مانند باتری، توان دستگاه، موتور، نوع مته و.. دارد. قدرت و توان دستگاه از معیارهای تأثیرگذار در قیمت این ابزار به شمار می آیند. از عوامل دیگری که در قیمت این محصول تأثیرگذار هستند، شرکت تولیدکننده و برند دستگاه است. عموماً شرکت های اروپایی و بین المللی مانند دیوالت و ماکیتا از قیمت بیشتری برخوردار هستند. راندنو امکان تهیه پیچ گوشتی شارژی ارزان را برای شما فراهم نموده است.
جهت خرید دریل پیچ گوشتی شارژی می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت دریل پیچ گوشتی شارژی و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.