ثبت فروشگاه

دریل نمونه بردار چیست و چه کاربردی دارد؟ دریل نمونه برداری یا دریل کرگیر دستگاهی است که برای ایجاد حفره‌هایی با قطر 20 تا 450 میلی‌متر استفاده می‌شود. دریل نمونه بردار ابزاری کارآمد برای برداشت نمونه‌های خاک و سنگ است. همچنین برای برداشت نمونه‌های دیگر مانند آب، گاز، خاکریزه‌ها و سایر مواد جامد نیز کاربرد دارند. این دستگاه با نام دریل هسته‌گیر نیز در بازار شناخته می‌شود. توسط این ابزار می‌توان قطعات سختی همچون فلز، سنگ، بتن و مصالح را حفاری کرد. به همین دلیل با توجه به جنس قطعه کار و ماده قابل برداشت، در زمینه بررسی‌های زمین‌شناسی، مهندسی معدن، ساخت و ساز و سایر صنایع مرتبط می‌توان از این دستگاه استفاده کرد.

به طور کلی این دستگاه به ماهیت و خصوصیات مواد مورد نظر دسترسی دارد و امکان تحلیل و بررسی دقیق‌تر آن‌ها را نیز فراهم می‌کند. همچنین استخراج نفت، ساخت سازه‌های ساختمانی، ساخت دریچه برای نصب لوله بخاری، حفر سطوح برای سیم‌کشی و لوله‌کشی از رایج‌ترین کاربردهای این ابزار به شمار می‌آیند. این دریل قابلیت دارد به صورت عمودی، افقی و زاویه‌دار در سطوح مختلف نفوذ کند. مواد اولیه به کار رفته در ساختار این دستگاه فلز است. نوک مته این دستگاه با توجه به سختی بالایی که دارد، از الماس یا کاربید ساخته می‌شود.

این دستگاه می‌توانند به بیت حفر، کاشته، تیوب و سایر تجهیزات مجهز شده باشد. بیت برای حفر و برداشت نمونه از مواد استفاده می‌شود. این بخش معمولاً شامل تیغه‌های برنده هستند که به مواد فشرده نفوذ می‌کنند و نمونه را برداشت می‌کنند. کاشته‌ دریل برای نگهداری و حفاظت از نمونه درون تیوب کاربرد دارد. تیوب ساختار شفافی دارد و نمونه مورد نظر داخل آن قابل مشاهده است. این بخش‌های نام برده دریل کرگیر، معمولاً در تمامی دستگاه‌های نمونه بردار وجود دارند اما بسته به نوع و برند دریل، ممکن است از بخش‌های دیگر نیز تشکیل شده باشند.

دریل نمونه بردار به یک دسته نگهدارنده برای حمل و جابه‌جایی آسان دستگاه مجهز شده است. همچنین، برخی از دریل‌های نمونه بردار دارای دسته‌بندی هستند که به کاربر امکان می‌دهد عمق حفر را کنترل کند. انواع دریل نمونه برداری به طور معمول شامل یک موتور قدرتمند، یک ستون عمودی و یک سری تجهیزات برداشت نمونه هستند. موتور این دستگاه برای ایجاد حرکت چرخشی بیت‌ها و ابزارآلات برداشت نمونه در دستگاه قرار دارد. ستون عمودی دریل نیز به عنوان یک پایه استفاده می‌شود و موتور و سایر اجزا را در جای خود نگه می‌دارد.

این دستگاه با توجه به نیاز و شرایط مختلف، در انواع مختلفی تولید می‌شود. برخی از انواع رایج دریل‌های نمونه بردار عبارتند از:

  • دریل نمونه بردار حفاری: این نوع دریل ابعاد بزرگی دارد. این دستگاه برای استخراج نفت و حفاری سازه‌های بزرگ مناسب است. این نوع کرگیر به بیل‌های خاکی مجهز شده است و با چرخش و فشار به خاک، نمونه خاک را برداشت می‌کند.
  • دریل نمونه بردار الماسی: از این نوع دریل برای برداشت نمونه‌های سنگ و بتن از زمین استفاده می‌شود. این دریل به بیل‌های سنگی مجهز شده است و با چرخش و فشار به سنگ، نمونه سنگ را برداشت می‌کند.
  • دریل نمونه بردار آبی: استفاده از این نوع دریل برای برداشت نمونه آب از زیر زمین کاربرد دارد. این دریل از لوله‌های خاصی برخوردار است که با نفوذ به زیر زمین، آب را برداشت می‌کند.
  • دریل نمونه بردار حلقه ای: این دریل کاربرد تخصصی‌تری نسبت به نمونه‌های قبلی دارد. از این دستگاه برای برداشت فلز و سوراخکاری فلز استفاده می‌شود.

قیمت دریل نمونه بردار

قیمت دریل کرگیر براساس پارامترهایی همچون نوع دستگاه، توان دریل، ویژگی‌های ابزار، تجهیزات جانبی و برند تولیدکننده دستگاه متغیر است. به طور معمول، برندهای مطرح آمریکایی و اروپایی به تولید این دستگاه می‌پردازند و محصولات این تولیدکنندگان، نسبت به برندهای چینی تا حدودی بیشتر است.

دستگاه دریل نمونه برداری محک، بوش، دیوالت، رونیکس و شرکت‌های دیگر از بهترین تولیدکنندگان این ابزار هستند. لازم به ذکر است دریل نمونه برداری محک مدل dcd-20260 یکی از بهترین مدل‌های این دستگاه است که توسط محک به بازار عرضه شده است.

خرید دریل نمونه بردار از راندنو

برای خرید دستگاه نمونه برداری معدن می‌توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت دستگاه نمونه برداری خاک را در فروشگاه‌های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و به صورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت دریل نمونه بردار سنگ بزرگ از برندهای مختلف و همچنین برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می‌سازد.

لیست مقایسه

برند


کنترل سرعت