ثبت فروشگاه

آچار ترکمتر (گشتاورسنج)

آچار ترکمتر چیست و چه کاربردی دارد؟ آچار ترکمتر یا گشتاورسنج ابزار پرکاربردی است که برای باز و بسته کردن پیچ و مهره استفاده می‌شود. به عبارت دیگر، وظیفه اصلی این آچار، اندازه‌گیری گشتاور سیستم‌هایی است که حالت چرخشی دارند. استفاده از این ابزار زمانی کاربرد دارد که گشتاور مورد نظر، بیش از حد بسته شده باشد. لازم به ذکر است برخی افراد این آچار را با نام ترک رنچ نیز می‌شناسند.  بستن سرسیلندر خودرو‌ها یکی از رایج‌ترین کاربردهای این آچار به شمار می‌آید.

این آچار توسط نیروی گشتاور کار می‌کند و کنترل گشتاور از طریق حلقه‌ای که بر قسمت سری آن وجود دارد، انجام می‌گیرد. ماهیت اصلی این ابزار اعمال نیروی مشخص و مورد نظر کاربر در شرایط مشخص بر روی قطعه کار است. استفاده از این آچار در صنایع پتروشیمی، تجهیزات صنعتی و خط تولید کارخانه‌ها کاربرد زیادی دارد. توجه نمایید نحوه تنظیم اعمال نیرو در ترکمتر‌های مختلف نیز متفاوت است. گشتاورسنج‌ها براساس تأمین انرژی، به چند دسته ترکمتر بادی، ترکمتر برقی و ترکمتر هیدرولیک تقسیم می‌شوند. همچنین براساس نوع کاربرد نیز به چند دسته تقسیم می‌شوند که در ادامه به بررسی آن‌ها پرداخته شده است:

  • آچار ترکمتر تقه ای: محل تنظیم میزان فشار مورد نیاز در این آچار، دسته و انتهای ابزار است. همچنین زمانی که فشار به حد معین برسد، با ایجاد یک صدای تقه، به کاربر اطلاع می‌دهد.
  • ترکمتر کمرشکن: این ترکمتر زمانی که میزان فشار وارده افزایش داشته باشد، از قسمت بالا یا وسط خم می‌شود و به این دلیل، به ترکمتر کمرشکن نیز معروف است. این ترکمتر شباهت زیادی به ترکمتر تقه‌ای نیز دارد.
  • ترکمتر عقربه ای: این ابزار از دقیق‌ترین آچار‌های گشتاورسنج است. استفاده از این نوع ترکمتر برای فضا‌های کوچک مناسب نیست. استفاده از این آچار در صنعت خودروسازی و اتصال ماشین‌آلات کاربردهای زیادی دارد.
  • آچار ترکمتر دیجیتال: این ترکمتر شباهت زیادی به ترکمتر‌های ساعتی دارد. تنها تفاوت این دو ابزار در دقت، هشدار آژیر ذخیره و تبدیل واحد نیوتن و متر است. میزان نیروی چرخشی وارد شده در این دستگا، از طریق صفحه نمایش نمایش داده می‌شود. همچنین درصد خطای این ترکمتر نیز حدود یک درصد است.
  • ترکمتر جغجغه ای: این نوع ترکمتر ظاهری شبیه به آچار بکس جغجغه‌ای دارد و صدای ایجاد شده از آن نیز مانند دسته جغجغه است.
  • ترکمتر اسلیپری: این ترکمتر پس از انتقال مقدار معینی گشتاور سر می‌خورد و با ادامه حرکت چرخشی، مجدد گشتاور اعمال می‌شود.
  • ترکمتر شاهینی: این نوع ترکمتر فنر ندارند و به کالیبراسیون کمتری نیاز دارد. اطلاع از میزان نیروی وارد شده به پیچ، از مزایای استفاده از ترکمتر شاهینی محسوب می‌شود.
  • ترکمتر کرنومتری: برای کار با این ترکمتر، تنها کافی است انتهای دسته ابزار را فشار داد و سپس آن را چرخاند.

قیمت آچار ترکمتر

قیمت ترکمتر به عواملی مانند نوع آچار، جنس محصول و برند تولیدکننده بستگی دارد. در حال حاضر آچار ترکمتر تاپ تول، هنس، توسن، آکاد، ویگور، هازت، تگبولت و نوربار از بهترین تولیدکنندگان این ابزار به شمار می‌آیند.

جهت اطلاع از قیمت آچار ترکمتر انگلیسی، آلمانی و تایوانی با مراجعه به سایت راندنو می‌توانید با فروشندگان این آچار در ارتباط باشید.

خرید آچار ترکمتر از راندنو

پبش از خرید ترکمتر بهتر است به نکات زیر توجه شود:

  • انواع آچار‌ ترکمتر دقت‌های متفاوتی دارند و بهترین نوع آن از دقت 5 درصد برخوردار است.
  • به جنس آچار توجه داشته باشید که از آلیاژهای مرغوب ساخته شده باشد. توجه نمایید در ساختار آچارهای بی‌کیفیت، از مقادیری پلاستیک استفاده می‌شود.
  • خوش دست بودن آچار، از دیگر نکاتی است که هنگام خرید باید به آن توجه داشته باشید.
  • گشتاورسنجی مناسب است که به راحتی خوانا باشد و قابلیت تنظیم آن نیز آسان باشد.
  • برند تولیدکننده ابزار از دیگر پارامتر‌های مهم در انتخاب این ابزار دستی به شمار می‌آید.

برای خرید آچار گشتاورسنج می‌توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه‌های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و به صورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت آچار ترکمتر و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می‌سازد.

لیست مقایسه

برند