ثبت فروشگاه

پچ پنل فیبر نوری

پچ پنل فیبر نوری یکی از تجهیزات شبکه است که یکسری نقطه اتصال کابل و پچ کورد فیبرنوری در شبکه ارائه می دهد. در تمامی شبکه ها اعم از مسی و فیبر نوری تمامی کابل ها در یک نقطه جمع شده و سپس از آنجا به تجهیزات مختلف همچون سوئیچ و ... می رود. قیمت پچ پنل فیبر نوری با پچ پنل مسی تفاوت دارد. پچ پنل وسیله ای است که سیم و کابل شبکه را در یک نقطه جمع آوری می کند. پچ پنل سبب ایجاد آرایش منظمی در سیم و کابل ها می شود و از فیبرهای لخت شده در شبکه نیز حفاظت می کند. زیرا در شبکه های فیبر نوری اتصالات، تجهیزات و کانکشن ها باید به دور از گرد و غبار نگهداری شوند. به همین دلیل تکنسین های شبکه به خرید پچ پنل فیبر نوری اقدام می کنند و فروش پچ پنل فیبر نوری رواج پیدا کرده است.

پچ پنل ها در قسمت جلویی ژاکتی دارند که پچ کابل های کوتاه را دریافت می کنند. البته می توان از پشت پچ پنل نیز کابل به آن وارد کرد. همچنین فیش ها و ترمینال های خاصی در این تجهیزات وجود دارد که برای مسافت های طولانی تر و کابل های دائمی از آن ها استفاده می شود. به واسطه پچ پنل می توان کامپیوترهای مختلف را از طریق اتصال پنل های گوناگون به هم ارتباط داد و شبکه محلی LAN را به یک شبکه وسیع تر WAN متصل کرد.

پچ پنل فیبر نوری

مزایای استفاده از پچ پنل فیبر نوری

  1. زیبایی و نظم دادن به سیم و کابل های شبکه
  2. عیب یابی ساده تر و رفع مشکل در زمانی کم
  3. مدیریت آسان و امکان لیبل و شماره گذاری
  4. امکان مدیریت مرکزی و متمرکز ارتباطات
  5. حفاظت از اتصالات نهایی و فیوژن های زده شده
  6. حفظ و نگهداری کابل های کشیده شده از آسیب و شکستگی
  7. دور شدن تجهیزات و اتصالات از دسترس افراد غیرمتخصص

مزایای استفاده از پچ پنل فیبر نوری

بخش های پچ پنل نوری

  • بدنه: بدنه این پنل ها اغلب از جنس فلز است و امکان نصب روی دیوار و داخل رک برای آن ها فراهم شده است.
  • ورودی کابل: در کناره یا پشت پنل سوراخ هایی وجود دارد که می توان کابل را به داخل آن وارد کرد.
  • محل نصب آداپتور: این بخش حفره یا مکانی است که می توان آداپتور فیبر نوری را داخل آن قرار داد.
  • کاست: فیبرهای نوری پس از اینکه وارد پچ پنل و پیگتیل ها می شوند، دقیقا به اندازه رسیدن به آداپتور برش می خورند. اضافه فیبر به دلیل امکان رفع عیب در صورت خرابی نگهداری می شوند. فیبر اضافی نیز به دور کاست پیچیده می شود.

بخش های پچ پنل نوری

ظرفیت پچ پنل نوری

هر پورت فیبر نوری دو کور دارد که یک لینک را تشکیل می دهند. پچ پنل فیبر بسته به تعداد لینک ها در مدل های 12، 24، 48 و حتی بالاتر نیز ساخته می شوند. پچ پنل مناسب شبکه باید متناسب با تعداد لینک های موجود در پچ پنل انتخاب شود.

انواع پچ پنل فیبر نوری براساس نصب

پچ پنل نوری براساس شیوه نصب و راه اندازی و ویژگی هایی که دارد، به چند دسته تقسیم می شود:

پچ پنل دیواری (Wall mounted)

این محصولات عمدتاً می توانند 12 فیبر مختلف را پشتیبانی کنند. اگر تعداد فیبرها بیشتر شد، فیبرهای اضافی را می توان به پنل دوم انتقال داد و یا به کمک تکنسین شبکه پنلی بزرگ برای فیبرهای مختلف طراحی کرد. گاهی این پچ پنل ها می توانند تا 144 فیبر را در خود جای دهند. پچ پنل های دیواری به کمک یک پنل آداپتور فیبر نوری، پیگتل و پچ کورد می توانند فیبرها را در داخل پنل به راحتی توزیع کنند. این پچ پنل ها یک سیستم مدیریت فیبرنوری قابل انعطاف ارائه می دهند و برروی دیوارهای داخلی و تراس نصب می شوند.

پچ پنل رکمونت (Rack mounted)

پچ پنل رکمونت یا پچ پنل قابل نصب در رک، دارای طراحی خاصی است و همانند یک کشو باز و بسته می شود. به همین دلیل به راحتی می توان به فیبرنوری های داخل پنل دسترسی داشت. این محصولات فیبرنوری را به صورت افقی نگه داری می کنند و آپشن های مختلفی دارند. به عنوان مثال انواع پورت آداپتور فیبر نوری، انواع سینی و لوازم جانبی دیگر در آن ها به کار رفته است. این محصولات برای پایان دادن یا بستن توزیع کابل ها مورد استفاده قرار می گیرد. این محصولات کاملاً ثابت و پایدار هستند و محیطی ایمن برای آداپتورهای فیبر نوری فراهم می کنند.

انواع پچ پنل فیبر نوری براساس نصب

انواع پچ پنل فیبر براساس دسترسی به داخل

پچ پنل ها براساس نحوه دسترسی به فیبرهای داخلی به چند دسته تقسیم بندی می شوند:

  • پچ پنل ثابت: در این مدل از Patch Panelها برای اتصال فیبرها باید درب پچ پنل باز شود و عمل فیوژن سازی و مرتب کردن آن صورت بگیرد و سپس درب بسته شود. در نهایت پچ پنل در جای خودش ثابت می شود.
  • پچ پنل Swing Out: به این پنل ها، پچ پنل چرخشی نیز گفته می شود. این تجهیزات از یک سمت قابل باز شدن هستند و حول یک محور می چرخند و از محفظه ثابت خارج می شوند. به کمک این پچ پنل ها دیگر نیاز نیست پنل از جای اصلی خود باز شوند.
  • پچ پنل کشویی Slide Out: این محصولات به صورت کشویی باز و بسته می شوند. به گونه ای که از داخل محفظه پیچ شده بیرون آمده و پس از اتمام کار به داخل محفظه برمی گردد.

انواع پچ پنل فیبر براساس دسترسی به داخل

انواع پچ پنل های فیبر براساس کاربرد

پچ پنل های نوری براساس کاربرد و برخی از ویژگی هایی که دارند به چند دسته تقسیم بندی می شوند.

پچ پنل Loaded

پچ پنل لودد اغلب برای استاندارد 19 رک تولید شده است و بهترین حفاظت فیبر نوری را برای یک شبکه فراهم می کند. برای جلوگیری از صدمه دیدن کابل ها و آسیب رسیدن به آن ها، از واشرهای پلاستیکی در پشت پچ پنل فیبر نوری Loaded استفاده می شود. این محصولات سیستم های آرایشی خاصی دارند و عموماً به کلمپ کابل، پیچ مخصوص نصب، کریمپ حرارتی، بست کمربندی و دستورالعمل نصب و راه اندازی مجهز شده اند. این محصولات به صورت پیش فرض آداپتور و نوار کاست دارند.

پچ پنل Unloaded

این محصولات خالی هستند و هیچگونه آداپتور یا نوار کاستی داخل آن ها وجود ندارد. در پنل های loaded کانکتورهای LC و MTP به صورت گسترده نصب شده اند. در صورت خرابی نمی توان آن ها را تعویض کرد و باید پنل تعویض شود. در صورتیکه پچ پنل Unloaded انعطاف پذیرتر است و به شما اجازه تبادل پورت معیوب را می دهد.

پچ پنل فیبر نوری با ظرفیت بالا

این محصولات به گونه ای طراحی شده اند که می توانند حجم زیادی از فیبرها و کانکتورها را در بربگیرند. در شبکه های بزرگ فیبر نوری می توان از این پچ پنل ها استفاده کرد. استفاده از این محصولات سبب می شود به کابل ها و محصولات فیبر نوری فشاری وارد نشود.

پچ پنل فیبر نوری (ترکیبی جوش فیوژن و پچ پنل)

این محصولات با استاندارد رک 19 یا 23 عرضه می شوند و برای پشتیبانی از جوش فیوژن و اتصالات کابل ها در یک واحد و یونیت به کار گرفته می شوند. در قفسه و کشوی پایینی پچ پنل ها فیوژن ها قرار می گیرند. به کمک این ویژگی می توان از روبه رو به تمام خدمات دسترسی داشت.

پچ پنل فیبر نوری سری Signature

به کمک این مدل از پچ پنل های فیبر نوری می توان پچ پنل فیبر نوری را به بسیاری از پنل های آداپتور فیبر نوری یا ماژول فیبر نوری متصل کرد. این سری پچ پنل به گونه ای طراحی شده است که می توان طیف گسترده ای از فیبرها را به آن متصل کرد. همچنین امکان نصب و راه اندازی ماژول های مختلف برروی این پنل وجود دارد.

انواع پچ پنل های فیبر براساس کاربرد

بهترین برندهای پچ پنل نوری

امروزه شبکه های فیبرنوری به اندازه شبکه های مسی رواج پیدا کرده اند. به همین دلیل شرکت های بسیار زیادی علاوه بر تجهیزات مخصوص شبکه های مسی، به تولید تجهیزات فیبر نوری نیز می پردازند. از برترین این شرکت ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

پچ پنل فیبر نوری نگزنس

نگزنس شرکتی چند ملیتی است که مقر اصلی آن در فرانسه واقع شده است. این شرکت در زمینه تولید تجهیزات شبکه فعالیت می کند و در سال 1897 تاسیس شده است. نگزنس هم اکنون در بیش از 50 کشور دنیا نمایندگی دارد. این شرکت علاوه بر توبید پچ پنل های مسی به تولید پج پنل فیبر نیز می پردازد. این محصولات در انواع مختلف داپلکس، سیمپلکس و ... تولید می شوند.

  • از دیگر برندهای برتر در این زمینه می توان به پچ پنل فیبر نوری لگراند، فومو، کبیرصنعت، اینفیلینک، ایکوییپ و ... اشاره کرد.

قیمت پچ پنل فیبر نوری

قیمت این محصولات به عوامل مختلفی همچون نوع پچ پنل، کاربرد آن، ابعاد پنل و نحوه باز شدن آن بستگی دارد. برای مشاهده قیمت پنل های فیبر نوری می توانید به سایت راندنو مراجعه کنید.

خرید پچ پنل فیبر نوری

برای خرید پچ پنل فیبر نوری می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت پچ پنل فیبر نوری و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

برند


نوع پنل