ثبت فروشگاه

واشر تخت

واشر تخت قطعه ای حلقه ای شکل است که برای توزیع بار استفاده می شود. این محصول از انواع واشرها است. استفاده از واشرهای تخت کاربرد به سزایی در صنایع دارد. واشرها در انواع تخت، مربعی، حلقه ای و لب پر تولید می شوند. این متعلقات در اتصالات پیچ و مهره ای، کاربردهای متفاوتی دارند. قیمت واشر تخت به عواملی همچون جنس واشر، سایز محصول، استانداردهای به کار رفته در تولید آن، نوع آبکاری و شرکت سازنده بستگی دارد. در نتیجه با توجه به پارامترهای نام برده، می توانید به خرید عمده واشر تخت اقدام نمایید.

واشرهای تخت در دو نوع کلاس A و پخ خورده کلاس B تولید می شوند. همچنین این تجهیزات را می توان در آبکاری های گالوانیزه گرم، گالوانیزه سرد و داکرومات تهیه کرد. از واشرهای تخت معمولاً برای انجام فعالیت های عمومی و سخت کاری استفاده می شود.

واشر تخت

واشر تخت چیست

واشر تخت دیسک نازکی است که با داشتن یک سوراخ برای پخش کردن بار بین پیچ و مهره و اتصالات، استفاده می شود. تفاوت واشرها براساس قطر داخلی، خارجی و ضخامت آنها تعیین می شود. برای افزایش استحکام و ایجاد فاصله مناسب برای اتصالات، از این محصول استفاده می شود. این قطعه از مهم ترین تجهیزات صنایعی همچون سیستم های لوله کشی است. این تجهیزات با استفاده از متریال های متفاوتی همچون آلومینوم، چوب، ورق های نازک فلزی و دیگر موارد ساخته می شوند.

انواع واشر تخت

در این بخش به بررسی انواع واشرهای تخت و موارد استفاده از آنها پرداخته شده است:

واشر تخت نازک نوع A

سطح مقطع این محصول شبیه به واشرهای ساده تخت است. اما ضخامت کمتری نسبت به مدل های ساده دارد. حفره ای که در وسط این واشر قرار دارد، قطر بیشتری دارد. به طور معمول این واشر برای پیچ هایی با سری کوچک مناسب است.

واشر تخت ضربه گیر

این محصول مساحت بیشتری نسبت به نمونه های دیگر دارد. همچنین خاصیت ضربه گیر آن نسبت به نمونه های معمولی بیشتر است. از این واشر در زمینه اتصال فلزات نرم مانند آلومینیوم و ورقه های فلزی نازک استفاده می شود.

واشر تخت منجید دار

این تجهیزات در برابر سایش مقاومت بالایی دارند. در تولید آنها از مواد پلیمر صنعتی استفاده می شود. این واشرها در انواع فلزی و پلاستیکی تولید می شوند. استفاده از این تجهیزات در پروژه های عایق بندی رایج است. لازم به ذکر است این محصول در برابر دما و حرارت بالا مقاوت بالایی دارند.

جنس واشر تخت

همانطور که در ابتدا گفته شد، این تجهیزات با استفاده از متریال های مختلفی تولید می شوند. در لیست زیر به بررسی مواد به کار رفته در ساخت این محصولات پرداخته شده است:

  • واشر تخت  فلزی
  • واشر تخت لاستیکی
  • واشر فولادی
  • واشر تخت آهنی 
  • واشر تخت استیل
  • واشر تخت مسی
  • واشر تخت آلومینیومی
  • واشر تخت سرب

مزایای استفاده از واشر تخت

  • پخش یکنواخت فشار حاصل از اتصال مهره بر روی سطح
  • اطمینان از قرار گیری صحیح مهره روی سطوح
  • برخورداری از مقاومت و استحکام بالا

مزایا استفاده از واشر تخت

کاربرد واشر تخت

با به کارگیری پیچ در اجسام نرم مانند چوب، احتمال شکستگی وجود دارد. به همین دلیل برای جلوگیری از این موضوع، از واشر استفاده می شود. گاهی نمی توان پیچ ها را تا انتهای سطح مورد نظر فرو کرد به همین دلیل از این قطعه برای ایجاد فاصله در هنگام اتصال استفاده می شود. در اددامه به بررسی کلی کاربردهای این متعلقات پرداخته شده است:

  • جذب لرزش: واشر ها لرزش اتصالات را جذب می کنند. هنگام اتصال قطعات وقتی یکی از آنها ارتعاش داشته باشد، می توانید از واشرهای پلاستیکی یا لاستیکی برای جذب ارتعاش و لرزش مورد استفاده قرار می گیرند.
  • جلوگیری از ورود مایعات: برای جلوگیری از نفوذ آب و مایعات، از واشر ها استفاده می شود. واشر آب بندی نیز مانند واشر ضد لرزش از مواد نرم ساخته می شود. لازم به ذکراست استفاده از این تجهیزات در زمینه لوله کشی های ساختمان کاربرد دارد.
  • پوشش فضای خالی میان اتصال دهنده ها: هنگامی که پیچ های بلند را برای سوراخ های کم عمق استفاده می کنید، یک فضای خالی میان سطح مورد نظر و پیچ ایجاد می شود. این موضوع موجب بروز مشکلاتی می شود. در این صورت از واشر برای پر کردن فضای خالی بین پیچ و سطح استفاده می شود. 

انواع سایز واشر تخت

  • واشر تخت 10
  • واشر 16
  • واشر سایز 6
  • واشر 20 و دیگر سایزها

ابعاد واشر تخت

این تجهیزات در ضخامت های گوناگون و با ابعاد مختلف تولید می شود:

  • قطر داخلی ID یا Inner Diameter
  • قطر بیرونی OD یا Outer Diameter
  • ضخامت T/H یا Thickness

ابعاد واشر تخت

دلایل استفاده از واشر تخت

استفاده از این محصول گاهی به صورت تک یا دوبل و گاهی همراه با واشر فنری امکان پذیر است. در اتصالات پیچ و مهره به دو دلیل اصلی از این تجهیزات استفاده می شود:

  • جهت عدم آسیب به سطح کار در صورت استفاده از مهره شش گوش
  • افزایش سطح اتکای مهره

استاندارد واشر تخت

واشرهای تخت با استانداردهای مختلف تولید می شوند. یکی از اصلی ترین استانداردهای به کار رفته در تولید این محصولات، استاندارد DIN125 است. این استاندارد مشخصه میزان قطر داخلی و خارجی آن است. استاندارد DIN 125 به صورت یکسان برای تمامی واشرهای تخت با متریال های مختلف به کار می رود. به طور کلی این استاندارد به ابعاد واشرها مربوط می شود.

آبکاری های واشر تخت

آبکاری سطحی واشرها در مواقعی صورت می گیرد که واشر شرایط مقابله با آب، رطوبت و مواد معدنی را نداشته باشد. واشرهایی با جنس فولادی و آهنی نیازمند آبکاری هستند. در مقابل، واشرهایی با جنس استیل نیازی به آبکاری ندارند. آبکاری این واشر به وسیله روی و به سه روش کلی صورت می گیرد:

  • واشر تخت داکرومات: با استفاده از فلز روی بر روی سطح واشر انجام می شود. این آبکاری از مقاومت بالایی برخوردار است و یکی از مدرن ترین و مناسب ترین روش های آبکاری است.
  •  واشر تخت گالوانیزه سرد: در این روش یک لایه بسیار سطحی بر روی واشر قرار می گیرد که معمولاً برای گریدهای پایین (4 و 5) مناسب است.
  • واشر تخت گالوانیزه گرم: این آبکاری لایه قدرتمندی بر روی سطح واشر قرار می دهد و برای گریدهای بالا ( فولادی 10 و 12 و خشکه 8) به کار می رود.

تفاوت واشر تخت و واشر فنری

در ابتدا لازم است بدانید که واشر فنری از انواع واشرهای تخت است. استفاده از انواع این محصولات به منظور کاهش اصطکاک و جلوگیری از شل شدگی قطعات است. در ادامه به بررسی عمده تفاوت های این دو محصول می پردازیم:

  1. هدف از تولید نمونه های تخت، توزیع بار اتصال دهنده است. مدل های تخت با فشرده شدن فلز ساخته می شوند. لازم به ذکر است در برخی موارد، از نمونه های تخت به عنوان اسپیسر بتن استفاده می شود.
  2. استفاده از واشرهای قفلی بسیار رایج است و برای محکم کردن بست هایی استفاده می شوند که امکان دارد بچرخند و اصطکاک خود را از دست بدهند. به طور کلی مدل های فنری برای قفل کردن طراحی شده اند.

تفاوت واشر تخت و واشر فنری

راهنمای خرید واشر تخت

  1. توجه به جنس واشر و متریال ب کار رفته در تولید آنها از اصلی ترین پارامترهای مهم در انتخاب این تجهیزات است.
  2. توجه به استانداردهای کیفی از دیگر موارد مهم در انتخاب واشرها است. هنگام خرید توجه داشته باشید هیچگونه پلیسه در ساختار این محصولات وجود نداشته باشد. همچنین لبه های واشر را بررسی کنید تا فاقد هرگونه قسمت تیز باشد.
  3. توجه به مقاومت و استحکام واشرها از دیگر موارد مهم در خرید این تجهیزات است.
  4. آبکاری موجود بر روی واشر از دیگر مواردی مهمی که در انتخاب شما تأثیر می گذارد.

بهترین برند واشر تخت

شرکت ها و تولیدکنندگان بسیاری به تولید انواع واشر می پردازند. در ادامه به معرفی  محبوب ترین تولیدکنندگان این ابزار پرداخته شده است:

واشر تخت دیاکوگستر

در سال 1375 شرکت دیاکوگستر فعالیت خود را در حوزه تولید انواع واشر، پیچ و مهره آغاز نمود. این برند توسط نیروی متخصص و بهره گیری از تکنولوژی روز، محصولات خود را به بازار عرضه کند. این شرکت موفق به دریافت گواهینامه استاندارد ISO9001:2015 مدیریت کیفیت و ISO 1400:2015 زیست محیطی و ISO45001:2018 ایمنی و بهداشت شده است.

واشر تخت پیچ سازان

پیچ سازان با 30 سال سابقه در حوزه تولید پیچ فعالیت می کند. شرکت پیچ سازان از گواهینامه های بین المللی ISO 9001:2008 و ISO/TS 16949:2009 است. این برند تولیدکننده انواع این تجهیزات در نمونه های فلزی است.

قیمت واشر تخت

قیمت واشر تخت 8، 16، 10، 6 و 20 براساس مواردی همچون جنس و ضخامت محصول، قطر داخلی و خارجی آن، نوع آبکاری، ابعاد و شرکت سازنده بستگی دارد. توجه نمایید قیمت واشر تخت فلزی از قیمت واشر تخت لاستیکی تخت بیشتر است.

خرید واشر تخت

برای خرید واشر تخت می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت واشر تخت و برقراری ارتباطی بدون واسطه با نمایندگی و مراکز فروش آن را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

برند


سایز