ثبت فروشگاه

دریل چکشی

دریل چکشی یا دریل ضربه ای از انواع دریل است که برای دریل کاری و سوراخکاری سطوح سخت و سیمانی استفاده می شود. این ابزار همانطور که از نامش مشخص است، علاوه بر گردش مته، از حالت ضربه ای نیز برخوردار است. این دریل توسط نیروی چرخشی به مته یا سه نظام ضربه وارد می کند. درنتیجه می توان به منظور سوراخکاری بتن و مصالح سخت، از این قابلیت استفاده نمود. جهت اطلاع از قیمت دریل چکشی با مراجعه به سایت راندنو می توانید لیست فروشندگان این تجهیزات را مشاهده نمایید. راندنو امکان خرید دریل چکشی از فروشندگان را به صورت مستقیم برای شما فراهم نموده است.

تعداد ضربات دریل چکشی از تفاوت هایی برخوردار است. این ضربه ها میان 1000 ضربه تا ده ها هزار ضربه در دقیقه متغیر است. لازم به ذکر است که برخی از انواع دریل های چکشی، از قابلیت کنترل تعداد ضربات توسط کاربر برخوردار هستند. این دریل با استفاده از یک مته مارپیچ که در اندازه ها و قطرهای مختلفی در بازار موجود است، عملیات سوراخ کاری را انجام می دهد. دریل ضربه ای جهت ایجاد حفره بر روی سطوح سخت مانند سیمان، آجر، سنگ و غیره مورد استفاده قرار می گیرد.

توجه داشته باشید که استفاده از این دریل در صنعت، نسبت به دریل های ساده از کاربرد بیشتری برخوردار است. همچنین کاربری این دریل به گونه ای است که به صورت عمودی به سطح مورد نظر ضربات شدیدی وارد می کند و موجب سرعت عمل کاربران می شود.

دریل چکشی

دریل چکشی چیست؟

دریل چکشی ابزاری است که علاوه بر چرخش مته، عملکرد ضربه ای یا حالت چکشی دارد. این دریل برای سوراخکاری سطوح سخت و بتنی مناسب هستند. دریل های چکشی مانند چکش عمل می کنند و کاربرد گسترده ای در صنایع دارند. این ابزار هنگام چرخش مته با ایجاد ضربات متوالی، دریل کاری قطعات سخت را انجام می دهد. همچنین براساس منبع تغذیه از یکدیگر متمایز می شوند و در انواع دریل شارژی چکشی و برقی در بازار موجود هستند.

استفاده از این دریل زمانی کاربرد دارد که به قدرت بالایی برای سوراخکاری نیاز داشته باشید.

طرز عملکرد دریل ضربه ای

پس از پاسخ به سؤال دریل چکشی چیست و بررسی ین محصول، به نحوه عملکرد این ابزار می پردازیم. احتمالاً برای شما هم این سؤال پیش آمده است که دریل چکشی چگونه کار می کند؟ عمکرد دریل چکشی از دو بخش حرکت دورانی مته و چکش کاری تشکیل شده است. با روشن شدن دستگاه، مته شروع به دوران کرده و بخش چکشی نیز به سرعت به سمت بالا و پایین حرکت می کند و به مته ضربات چکشی وارد می نماید. از این رو با بالا بردن قدرت دریل، مته موجب ایجاد سوراخ بر روی سطوح سخت و تخریب سنگ و بتن می شود.

مته هایی که در دریل های چکشی به کار می روند، براساس نوع کاربرد، اهداف ایجاد حفره و مدت زمان دریل کاری انتخاب می شوند. شما می توانید هنگام استفاه از دریل ضربه ای، به صورت دلخواه از قابلیت چکشی آن استفاده نمایید. این دریل به علت وارد کردن ضربات پی در پی بر روی مته، از قدرت و سرعت بالاتری نسبت به دریل های معمولی برخوردار است. علاوه بر آن، می توان از این محصول جهت سفت کردن پیچ بر روی سطوح مختلف نیز استفاده کرد.

انواع دریل چکشی

دریل ضربه ای یا چکشی باتوجه به منبع تغذیه ای که دارند، در دو نوع برقی و شارژی تولید می شود. در ادامه به بررسی انواع این دریل ها و ویژگی آنها می پردازیم.

دریل چکشی برقی

این دریل همانطور که از نامش مشخص است، توسط منبع برق شهری کار می کند. این دستگاه از قدرت بیشتری نسبت به نوع شارژی برخوردار است. با استفاده از نوع برقی هیچ محدودیتی در مدت زمان استفاده از دریل وجود ندارد. از این رو استفاده از این نوع، برای انجام کارهای طولانی گزینه مناسبی است. از این رو که اگر به دنبال دریل چکشی صنعتی هستید، نوع برقی یا سیم دار این ابزار را می توانید انتخاب نمایید.

دریل چکشی شارژی

منبع تغذیه مدل شارژی این ابزار باتری است. استفاده از این ابزار در شرایطی کاربرد دارد که به پریز برق دسترسی نداشته باشید یا امکان استفاده از دریل با سیم برق طولانی وجود نداشته باشد. نوع شارژی این دریل مناسب جهت انجام کارهای سبک با مدت زمان کمتر است. توجه نمایید که پس از مدتی استفاده از این کالا، باید آن را به شارژ متصل کنید. برخی از تولیدکنندگان این ابزار شارژی، یک باتری یدک در کیت دستگاه به خریداران ارائه می دهند.

همچنین برخی دیگر از انواع این ابزار، از شارژرهایی برخوردار هستند که در مدت زمان 30 دقیقه، باتری را به صورت کامل شارژ می کنند.

انواع دریل چکشی

کاربرد دریل چکشی

پیش از این با کاربردهای این دریل آشنا شدید. در ادامه به رایج ترین و مهم ترین کاربردهای این ابزار اشاره می پردازیم:

  • نصب قفسه ها و کابینت ها
  • ایجاد حفره در سطوح بتنی
  • ایجاد سوراخ و تخریب آجر
  • دریل کاری سنگ
  • سوراخکاری و تخریب سرامیک
  • ایجاد سوراخ بر روی مصالح ساختمانی
  • پیچ کاری خودکار سطوح چوبی و ام دی اف
  • سوراخکاری فلزات
  • تخریب سطوح نه چندان بزرگ (لازم به ذکر است که برخی از کاربران این ابزار را با نام دریل چکشی تخریب می شناسند)

مزایای دریل چکشی

معمولاً برخی از مدل های این دستگاه، از کاربرد چندگانه برخوردار هستند. به طور کلی از دریل چکشی تخریب برای سوراخکاری سطوح سخت و بتنی استفاده می شود. این ویژگی باعث شده است ک این ابزار از محبوبیت چندانی در میان کاربران برخوردار باشد. همچنین این ابزار برای انجام فعالیت های سنگین و صنعتی مناسب است. بعضی از انواع این ابزار به گونه ای طراحی شده اند که می توانید از چرخش استاندارد و حالت چکشی آن به طور همزمان استفاده کنید. توجه نمایید با استفاده از این حرکت، نفوذ مته با قدرت و سرعت بالاتری صورت می گیرد.

استفاده از دریل های چکشی از مزایای قابل توجهی برخوردار است که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم:

  • برخورداری از تنظیم دو حالته ساده و چکشی
  • برخورداری از ابعاد و اندازه بزرگتر نسبت به دریل های گیربکسی
  • برخورداری از ترکیب حرکت ضربه ای و چرخشی به طور همزمان
  • قابلیت استفاده از دو نوع مته گرد و شش سر
  • برخورداری از سرعت بالای حفاری و سوراخکاری

اجزای دریل چکشی

دریل های ضربه ای مانند دیگر ابزارآلات از قطعات تشکیل دهنده خاصی برخوردار هستند. در ادامه به آشنایی با قطعات تشکیل دهنده این دریل می پردازیم.

  • موتور
  • بدنه
  • کلید پاور
  • گیربکس
  • کلید تغییر حالت
  • مته

تفاوت دریل چکشی و بتن کن

این دو دریل براساس ویژگی هایی که دارند، از یکدیگر متمایز می شوند. چند عامل مهم موجب ایجاد تفاوت های این دو دریل از یکدیگر شده است. در ادامه به بررسی تفاوت های این دو دریل می پردازیم.

قدرت دریل

قدرت ابزار از اصلی ترین پارامترهایی است که موجب تفاوت این دو دستگاه از یکدیگر شده است. دریل های چکشی به دلیل وجود موتور پرقدرت و بزرگتر، از قدرت بالاتری نسبت به مدل های بتن کن برخوردار هستند.

مته ابزار

مته نمونه های چکشی برای دریل کاری آجر، سیمان و متریال های سخت استفاده می شوند. سرمته مورد نظر شما باید با دریل باید تطابق داشته باشد. سه نظام به کار رفته در نمونه های بتن کن SDS-Plus است که بر روی بدنه آن شیار وجود دارد. همچنین مدل های بتن کن به صورت ایمن در شیارهای این قطعه قفل می شوند.

ابعاد و اندازه دریل

آخرین موردی که باعث تفاوت های این دو دریل از یکدیگر شده است، اندازه آنها است. دریل های چکشی اندازه بزرگتری نسبت به نمونه های بتن کن دارند و برای انجام عملیات تخریب مورد استفاده قرار می گیرند. در مقابل دریل های بتن کن از ابعاد کوچکتری نسبت به این ابزار برخوردار هستند و برای سوراخکاری مواد سخت و بتنی گزینه مناسبی به شمار می آیند.

قابلیت حمل

همانطور که پیش از این گفته شد، دریل های بتن کن از وزن مناسب تری نسبت به نمونه های چکشی برخوردار هستند. این ویژگی موجب شده است تا جابه جایی و استفاده از دریل های بتن کن آسان تر باشد. همچنین موتور به کار رفته در دریل های چکشی بزرگتر است که موجب افزایش وزن این ابزار نسبت به نمونه های بتن کن شده است. توجه داشته باشید هر چه وزن و ابعاد دریل ها کمتر باشد، تسلط بر روی قطعه مورد نظر بیشتر می شود.

تفاوت دریل چکشی و گیربکسی

دریل چکشی بهتر است یا گیربکسی از سؤالاتی است که کاربران زیادی به دنبال پاسخ آن هستند. دریل ضربه ای عملیات سوراخکاری را با وارد کردن ضربه، همراه با چرخش انجام می دهد. در واقع به نوعی عمل می کند که انگار با چکش، بر روی مته مورد نظر ضربه وارد نمایید. درحالیکه سوراخ کاری با دریل گیربکسی، به صورت چرخشی انجام می گیرد و هیچ نیرویی از اطراف به آن وارد نمی شود.

فرق دریل چکشی و گیربکسی در مته‌ آنها است. سه نظام  فک دریل های چکشی به گونه‌ ای طراحی شده است که می‌ توان هر دو نوع مته‌ گرد و شش سر را به آنها وصل نمود. اما دریل گیربکسی به نوعی سوکت قفلی مجهز است که تنها مته‌ هایی با شش سر به آن متصل می‌شود. به همین دلیل، دریل های چکشی باتوجه به این موضوع کاربرد بیشتری دارند.

از این دریل جهت انجام فعالیت هایی مانند سوراخ کردن سطوح سخت بتنی، سیمانی، سنگی و دیگر مواد سخت استفاده می شود. اما دریل گیربکسی عموماً برای باز و بسته کردن پیچ های بزرگتر در سطوح سخت، مانند سنگ و بتن مورد استفاده قرار می گیرد. لازم به ذکر است که برخی از دریل ها ترکیبی از دریل های ضربه ای  و گیربکسی هستند و از آنها می توان برای انجام تمامی فعالیت های ذکر شده استفاده نمود. این ابزار با نام دریل چکشی گیربکسی شناخته شده است.

فرق دریل گیربکسی با دریل چکشی

تفاوت دریل معمولی و دریل چکشی چیست؟

یکی از اصلی ترین تفاوت های این دو دریل، در حالت عملکرد آنها است. دریل ضربه ای همانطور که از نامش مشخص است، از حالت چکشی برخوردار است و این قابلیت موجب شده است این ابزار کاربرد وسیع تری داشته باشد. همچنین قدرت حاصل از حرکات ضربه ای این دریل، موجب شده است تا از دریل معمولی متمایز شود. طراحی دنده دریل ساده یا معمولی و دریل ضربه ای از دیگر تفاوت های این دو ابزار به شمار می آید. دریل های معمولی دندانه صافی دارند اما دریل های چکشی دندانه دار هستند و حین انجام کار، حالت ضربه ای را به وجود می آورند.

نکات مهم خرید دریل چکشی

در حین خرید دریل ضربه ای باید به یک سری پارامترها و قابلیت ها توجه داشته باشید. برخی از این مشخصات به صورت زیر است:

نوع دریل

در ابتدا پیش از هر چیز باید باتوجه به نوع فعالیت خود، مناسب ترین نوع دریل ضربه ای را انتخاب نمایید. همانطور که در ابتدا به این موضوع اشاره نمودیم، جهت تهیه دریل چکشی صنعتی باید نوع برقی این محصول را خریداری نمایید. همچنین این نکته را در نطر داشته باشید که اگر در محیط ثابتی مشغول به انجام فعالیت هستید و به پریز برق دسترسی ندارید، بهتر است نوع شارژ آن را انتخاب نمایید.

سه نظام

سه نظام وظیفه گرفتن مته و چرخش آن را بر عهده دارد. سه نظام های به کار رفته در این دریل، به دو نوع سه نظام آچارخور و سه نظام اتوماتیک تقسیم می شوند. سه نظام های آچارخور به وسیله آچار مخصوصی که دارند باز و بسته می شوند. نوع دوم سه نظام اتوماتیک است که می توان با استفاده از نیروی دست آن را باز و بسته نمود. لازم به ذکر است که سایز سه نظام تعیین کننده قطر مته است. سایزهای 10، 13 و 16 میلی متر، از رایج ترین اندازه های سه نظام به شمار می آیند.

توان و قدرت موتور 

مهم ترین قسمت تشکیل دهنده دریل ضربه ای، موتور آن است.  موتور به کار رفته در این دستگاه به دو نوع موتور چکشی و یا موتور گیربکسی تولید می شود. هر یک از این موتورها کاربرد ویژه ای دارند. وظیفه این بخش ایجاد نیروی لازم جهت چرخش سه نظام و ضربه زدن به آن است. توان و قدرت موتور دستگاه با استفاده از پارامتر وات سنجیده می شود.

درنتیجه این نکته را در نظر بگیرید که هر چه توان دستگاه بیشتر باشد، می توان از آن برای انجام کارهای سنگین تر استفاده نمود. به طور معمول قدرت دریل شارژی چکشی میان 9 تا 20 ولت است. میزان ولتاژ بالاتر در دریل های شارژی، میزان قدرت و توان بالاتر دستگاه را نشان می دهد.

دیمر (کنترل سرعت)

 بسیاری از دریل های چکشی از کلید دیمر یا کنترل سرعت برخوردار هستند که توسط آن می توان سرعت گردش مته را برای انجام کارهای مختلف کنترل نمود. قابلیت کنترل سرعت می تواند به صورت کلید گازی و یا کلید کنترل سرعت بر روی دستگاه وجود داشته باشد. 

مته

 مته ها معمولا یکی از اجزای ثابت تمامی دریل ها هستند. مته ها در اشکال مختلف و سایزهای مختلفی وجود دارند. از این رو باتوجه به نوع دریل و فعالیت خود، می توانید مناسب ترین نوع مته را انتخاب نمایید.

وزن دریل چکشی

توجه به وزن این ابزار از دیگر پارامترهای مهم در انتخاب این محصول است. این ابزار ساختمانی باید از وزن و ارگونومی متناسبی برخوردار باشد تا استفاده از آن به راحتی انجام پذیرد. توجه نمایید که هر چه وزن دریل کمتر باشد، استفاده از آن در شرایط سخت، آسان تر می شود.

توجه به برخورداری از دسته نگه دارنده، دکمه چپ گرد و راست گرد، قفل سوئیچ، دکمه خاموش، کیف، گارانتی و خدمات پس از فروش ابزار  و ... از عوامل مؤثر در راهنمای خرید دریل چکشی به شمار می آیند.

نکات مهم خرید دریل چکشی

بهترین مارک دریل چکشی

همانطور که گفته شد این ابزار کاربرد بسیاری در صنعت و مصارف خانگی دارد. شرکت های زیادی به تولید این محصول در سطح جهان پرداخته اند که در ادامه به معرفی بهترین دریل چکشی گیربکسی می پردازیم.

دریل چکشی رونیکس

برند رونیکس یکی از بهترین و محبوب ترین برندهای تولیدکننده انواع ابزارآلات در جهان است. این شرکت در سال 1379 توسط محمدرضا رامخو تأسیس شد. ابزارآلات این برند از کیفیت بالایی برخوردار هستند و باتوجه به استانداردهای بین المللی تولید و به بازار عرضه می شوند. دریل چکشی رونیکس مدل 2211، 2250، 2260، 2220، 2221 و OK225 نمونه هایی از این محصولات هستند که در لیست بهترین دریل چکشی رونیکس قرار می گیرند.

دریل چکشی ماکیتا

برند ماکیتا در سال 1915 توسط ماسابورو ماکیتا تأسیس شد. این برند یکی از برترین تولیدکنندگان ابزارآلات در جهان است. دریل ضربه ای ماکیتا مدل HP2050 ،HP1230 ،M0801 و HP1630K از محبوب ترین دریل های ضربه ای ارائه شده توسط این برند به شمار می آیند.

دریل ضربه ای میلواکی

شرکت میلواکی از دیگر تولیدکنندگان برتر این ابزار است که در سال 1924 در شهر ویسکانسین تأسیس شد. محصولات این شرکت از محبوبیت زیادی برخوردار هستند و در میان کاربران طرفداران زیادی دارد. دریل چکشی شارژی میلواکی مدل M12 CPD-402C و M18 BPD-153 از محبوب ترین دریل های ضربه ای این برند هستند.

دریل چکشی باس

باس از دیگر برندهایی معتبر و نام آشنایی است که به تولید انواع ابزارآلات پرداخته است. محصولات باس از کیفیت بالایی برخوردار هستند و با بهره گیری از استانداردهای روز جهان تولید می شوند.  از بهترین دریل های چکشی این برند می توان از مدل های gsb13 ،bs-5835 و bs-613 نام برد.

دریل چکشی توسن

دریل ضربه ای توسن از دیگر شرکت های محبوب تولیدکننده این ابزار است. این شرکت از سال 1382 فعالیت خود را در زمینه تولید ابزارآلات آغاز نمود. محصولات این برند براساس استانداردهای بین المللی تولید وبه بازار عرضه می شوند. دریل ضربه ای توسن مدل 0079D ،0022D ،0028D و ... از محبوب ترین برندهای عرضه کننده این دریل هستند.

دریل چکشی بوش

بوش از دیگر برندهای ارائه دهنده انواع ابزار دستی، برقی و شارژی در جهان است. این برند از سال 1942 فعالیت خود را در زمینه تولید ابزارآلات آغاز نمود. دریل چکشی بوش مدل GSB 13 RE ،GSB 24-2 ،GSB 16 RE از دریل های عرضه کننده انواع دریلهای چکشی هستند.

دریل چکشی کرون

کرون برند دیگری است که در سال 1983 تأسیس شد و در حال حاضر بیش از 10 کارخانه زیر مجموعه دارد. ابزار صنعتی کرون یکی از قدرتمندترین تولیدکنندگان چینی است که تجهیزات باکیفیتی را به بازار عرضه می کند. دریل چکشی کرون مدل ct10068 ،ct10128 ،ct10067 ،ct10129 و ct10032 از بهترین دریل های کرون است.

دریل چکشی آروا

آروا یکی از تولیدکنندگان ابزارآلات صنعتی و خانگی ایرانی است که در سال 1388 جزو واردکنندگان ابزارآلات بوده است. محصولات این برند از گارانتی و خدمات پس از فروش برخوردار هستند و کیفیت مطلوبی دارند. دریل چکشی آروا مدل 5306، 5305، 5314، 5309، 5203، 5304 و ... از پرطرفدارترین دریل ضربه ای برند آروا به شمار می آیند.

دریل ضربه ای دیوالت، محک، بوش، توسن، متابو، آنکور، میلواکی، آاگ، دریل چکشی باس و ... از دیگر تولیدکنندگان محبوب و معتبر انواع دریل چکشی در جهان هستند. لازم به ذکر است که دریل چکشی جاب مدل j-810w از طرفداران بسیاری در میان کاربران برخوردار است.

قیمت دریل چکشی 

قیمت دریل ضربه ای به عوامل مختلفی بستگی دارد. یکی از پارامترهای مهم و تاثیر گذار در قیمت این محصول، توان و قدرت دستگاه است. هر چه توان و قدرت دستگاه بالاتر باشد، قیمت آن نیز بیشتر می شود. همچنین عموماً نوع شارژی این کالا با توان یکسان از نوع برقی بیش تر است. برند تولیدکننده دریل از دیگر عوامل تأثیرگذار در قیمت این ابزار است. برندهای آلمانی ماند بوش، آاگ، میلواکی، ماکیتا و ... به دلیل برخورداری از کیفیت بالا، قیمت بیشتری نیز دارند. از عوامل دیگر و تاثیر گذار در قیمت دریل چکشی می توان به نوع سه نظام، شرکت تولیدکننده، گارانتی و خدمات پس از فروش و... اشاره کرد. 

خرید دریل چکشی

برای خرید دریل چکشی می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت دریل چکشی و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

برند


منبع تغذیه


کنترل سرعت