ثبت فروشگاه

جعبه فیوز مینیاتوری 

جعبه فیوز مینیاتوری، تابلو برق واحدها و یا تابلو برق انتهایی یکی از قسمت های مهم برق در هر ساختمانی محسوب می شود که در هر واحد آپارتمانی وجود دارد. در گذشته سیم کشی ساختمان ها به روش جعبه تقسیم انجام می شد اما با گذشت زمان جعبه فیوزهای مینیاتوری وارد بازار شدند و جزئی از مقررات برق ساختمان محسوب می شوند.

جعبه فیوز مینیاتوری در نقشه های برق ساختمانی با نشانه اختصاری DP مشاهده می شود. جعبه فیوز محل قرارگیری کلید مینیاتوری است. جعبه فیوز مینیاتوری به دو دسته جعبه فیوز مینیاتوری سه فاز و جعبه فیوز مینیاتوری تک فاز تقسیم می شود. همچنین جعبه های فیوز از نظر جنس نیز به دو صورت جعبه فیوز مینیاتوری فلزی و جعبه فیوز مینیاتوری پلاستیکی در بازار وجود دارند.

جعبه فیوز مینیاتوری

اجزای فیوز مینیاتور

  1. بازوی متحرک
  2. اهرم قطع و وصل
  3. کنتاکت اصلی جریان خروجی
  4. سیم پیچ قطع
  5. جرقه گیر
  6. فلز بیمتال
  7. ترمینال های قدرت
  8. پیچ کالیبراسیون محدوده عملکرد

اجزای فیوز مینیاتور

انواع جعبه فیوز 

جعبه فیوزهای مینیاتوری ازنظر نحوه نصب در دو نوع روکار و توکار تولید می شوند. 

جعبه فیوز مینیاتوری روکار

جعبه فیوز روکار یکی از انواع جعبه فیوز است که شما می توانید با تعداد فیوزهای مختلف و مشخص از آن استفاده نمایید. نوع روکار جعبه فیوز نیاز به کندن دیوار ندارد و به کمک پیچ و براکت روی دیوار نصب می شود. لازم به ذکر است که این محصول نصب آسانی دارد. 

جعبه فیوز مینیاتوری توکار

نصب نوع توکار این محصول نیاز به کندن دیوار دارد و کمی سخت تر از نصب نوع روکار آن است اما کیفیت و کارایی آن بالا است. از این نوع جعبه فیوز مینیاتوری بیشتر در منازل مسکونی، تولیدی ها و ساختمان های اداری استفاده می شود. 
این محصول حاوی درب است و ایمنی را افزایش می دهد تا فیوزها برای کودکان غیر قابل دسترس باشند. همچنین وجود این درب از سرما و گرما، فشار و ضربه حفاظت می کند.

انواع جعبه فیوز

انواع فیوز موجود در جعبه فیوز

  • فیوز اتوماتیک
  • فیوز فشنگی
  • فیوز مینیاتوری
  • محافظ جان

انواع فیوز موجود در جعبه فیوز

مزیت استفاده از جعبه فیوز در ساختمان ها

  1. در هنگام خرابی یکی از سر خط ها، می توان تنها همان مسیری که دچار خرابی شده است را قطع کرد و بقیه مسیرها به فعالیت خود ادامه دهند.
  2. این جعبه برق یک واحد ساختمانی را تأمین می کند.
  3. در جعبه فیوز مینیاتوری یک قطع کننده جریان مدار وجود دارد که یک قطعه الکترومکانیکی است که بلافاصله در صورت افزایش و رسیدن به جریانی که از قبل روی آن تنظیم شده است، مدار را به صورت خودکار قطع می کند.
  4. در برابر اضافه جریان و اتصال کوتاه حفاظت می کند.
  5. می توان بی نظیمی های موجود را پنهان کرد.

مزایای جعبه فیوز مینیاتوری

  1. کمترین فضا را در منزل اشغال می کند.
  2. وزن بسیار کمی دارد.
  3. دارای درب و دریچه پلاستیکی است.
  4. قابلیت نصب و محافظت از 1 تا 16 عدد فیوز را دارد.
  5. از بروز حادثه جلوگیری می کند.
  6. برق کشی را برای برق کار آسان می کند.
  7. بار مصرفی برق بین چندین مینیاتور تقسیم می شود.
  8. ایجاد امنیت ساختمان و افراد

مزایای جعبه فیوز مینیاتوری

نصب جعبه فیوز مینیاتوری 

جعبه فیوزها در دو نوع معمولی و صادراتی هستند که در ابعاد متفاوت به بازار عرضه می شوند. ارتفاع نصب جعبه فیوز مینیاتوری از یک مقدار استاندارد پیروی می کند. فاصله جعبه فیوز باید از 150 تا 170 سانتی متر بالاتر از سطح ساختمان باشد. 

نکات مهم در هنگام خرید جعبه فیوز مینیاتوری

  1. درجه حفاظت (IP)
  2. ابعاد
  3. عمق
  4. جنس
  5. تعداد فاز
  6. تعداد فیوز
  7. نحوه نصب
  8. مقاوم در برابر عوامل محیطی
  9. نوع درب
  10. برند و شرکت تولیدکننده
  11. نوع کارکرد (توکار و روکار)

برترین برندهای جعبه فیوز مینیاتوری

شرکت ها و کارخانه های متعددی اقدام به طراحی و تولید این محصول کرده اند که در ادامه به برترین آنها پرداخته می شود.

جعبه فیوز مینیاتوری لگراند

شرکت فرانسوی لگراند در حال توسعه و گسترش محصولات خود است و تولیدات این شرکت به بیش از 100000 محصول می رسد. یکی از محصولات این شرکت، جعبه فیوز مینیاتوری است. جعبه فیوز 12 عددی لگراند مدل L1 با  ابعاد 8*23*34 سانتی متر یکی از این محصولات است که به صورت توکار نصب می شود و وزن آن 250 گرم است. همچنین تعداد فیوز قابل نصب در آن 12 عدد است.

از دیگر برندهای جعبه فیوز مینیاتوری می توان به جعبه فیوز مینیاتوری اشنایدر، جعبه فیوز مینیاتوری ویکو، جعبه فیوز مینیاتوری البرز، جعبه فیوز مینیاتوری سارو، جعبه فیوز مینیاتوری خیام الکتریک، جعبه فیوز مینیاتوری دنا الکتریک ایرانیان، جعبه فیوز مینیاتوری اخگر الکتریک  و ... اشاره کرد.

قیمت جعبه فیوز مینیاتوری

جعبه فیوز مینیاتوری براساس عواملی مانند کیفیت، ابعاد، جنس، عمق، درجه حفاظت (IP)، نوع درب، تعداد فاز، تعداد فیوز و... قیمت گذاری می شوند. شما می توانید با مراجعه به سایت راندنو قیمت این محصول را مشاهده کنید. سایت راندنو به دلیل تنوع بالای محصول و همچنین قرارداد با فروشندگان و نمایندگان فروش برندهای معتبر و با کیفیت، توانسته کالاهای متفاوت با قیمت های مناسب در اختیار شما قرار دهد. در سایت راندنو شما می توانید قیمت جعبه های فیوز مینیاتوری فلزی و سایر قیمت های جعبه های فیوز مینیاتوری را در فروشگاه های مختلف مقایسه کنید و بهترین انتخاب را داشته باشید. 

خرید جعبه فیوز مینیاتوری

برای خرید جعبه فیوز مینیاتوری می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت جعبه فیوز مینیاتوری و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

برند


نوع کارکرد


سایز