چراغ پارکی از مهم ترین تجهیزات مربوط به نورپردازی های شهری است که امروزه در پارک ها و محوطه های ساختمان از آن استفاده می شود. این چراغ ها زیبایی محیط را چند برابر می کنند و نور بسیار زیادی را به محیط می بخشند. از چراغ پارکی در حیاط شهرک ها، ورودی ساختمان ها، پارک ها، میادین و ... استفاده می شود.
جهت استعلام قیمت چراغ پارکی با مراجعه به سایت راندنو، می توانید لیست فروشندگان محصول مورد نظر خود را مشاهده نمایید. همچنین اگر به دنبال مرکز فروش چراغ پارکی هستید، می توانید به صورت مستقیم با فروشندگان این محصول در ارتباط باشید و به خرید انواع چراغ پارکی اقدام نمایید.
چراغ های محوطه و پارک برای فضاهای باز یا روباز کاربرد دارند که از انرژی برق شهری برای روشن شدن استفاده می کنند اما اخیراً نوعی چراغ پارکی خورشیدی تولید شده است که از انرژی خورشید جهت تأمین برق بهره می برد. این چراغ ها به این صورت عمل می کنند که در طول روز انرژی خورشید را در خود ذخیره و در شب از آن استفاده می کنند، البته نوع دیگر آنها دارای سیستم محافظتی هستند، به این گونه که اگر در طول روز بنا به دلایلی مانند بارندگی نتوانستند انرژی خورشید را در خود ذخیره کنند، ذخیره انرژی داشته باشند و باتری آنها تخلیه نشود. در قسمت پایینی چراغ ها حفره ای به همراه درب تعبیه شده اسات تا کابلی که از طریق لوله یا پایه چراغ به سمت منبع ولتاژ می رود، از آن خارج شده و به برق متصل شود.
چراغ پارکی از اجزای زیر تشکیل می شود:
یکی از مهم ترین قسمت های چراغ پارکی، حباب آن است که محل قرار گیری لامپ محسوب می شود. حباب می تواند جنس های مختلفی داشته باشد. چراغ شیشه ای، پلی اکریلیک، پلاستیک، چراغ پارکی پلی کربنات، پریسماتیک و ... به بازار عرضه می شود. چراغ پارکی پلاستیکی قیمت مناسب تری نسبت به فلزی دارد.
برخی از چراغ های پارکی به گونه ای طراحی شده اند که در آن براکت ها رابط بین چراغ یا همان حباب و پایه هستند. این چراغ ها می توانند یک طرفه و یا دوطرفه باشند.
پایه چراغ پارکی در ارتفاع های مختلف بلند، متوسط و کوتاه ساخته شده و اغلب از جنس فلزی مانند آلومینیوم و چدن است. برای رنگ پایه ها بهتر است از رنگ الکترواستاتیک استفاده شده باشد، همچنین باید برای جلوگیری از زنگ زدگی، آبکاری شوند.
اغلب چراغ های پارکی به منابع نور مجهز هستند. لامپ به کار رفته شده در آنها می تواند از نوع لامپ های HID ،LED ،SMD ،CFL، فلورسنت و ... به همراه توان های گوناگون باشد. در مواردی که چراغ به لامپ مجهز نشده است، می توان از انواع لامپ با تکنولوژی های مختلف و رنگ های گوناگون استفاده کرد.
یکی از اجزای چراغ های پارکی پایه است که این پایه ها انواع مختلفی دارند:
این نوع پایه ها به صورت یک تکه ریخته گری آلومینیوم ساخته می شوند و ظاهر زیبایی دارند. ارتفاع این نوع پایه معمولاً 2.40 متر است.
این نوع پایه پرطرفدار است و قیمت بسیار بالایی دارد. ارتفاع این نوع پایه چراغ فولادی معمولاً 3 متر است اما در برخی از موارد ارتفاع آنها در اندازه 3.5 است.
چراغ های پارکی براساس نوع کاربرد به انواع زیر دسته بندی می شوند:
چراغ پارکی خورشیدی با قابلیت شارژ و تبدیل انرژی نور خورشید به الکتریکی تولید می شوند. انرژی ذخیره شده در پنل های این نوع چراغ پارکی در شب کاربرد دارد تا فضای پارک ها و مکان های عمومی روشن شوند.
چراغ پارکی چمنی در فضاهای سبز مانند چمن و باغچه استفاده می شود و در انواع پایه کوتاه و پایه بلند به بازار عرضه می شود.
این نوع چراغ پارکی بر روی پایه های بلند قرار می گیرد بنابراین تابش نور و قدرت روشنایی بالایی دارد.
چراغ پارکی باغی یکی از تجهیزات مهم برای نورپردازی باغ ها و باغچه ها است. این نوع چراغ ها در برابر عوامل محیطی دارای مقاومت بالایی هستند.
همانطور که از نام این چراغ مشخص است، این نوع چراغ ها در داخل زمین نصب می شوند. حباب این چراغ ها به صورت مات یا شفاف است.
چراغ های پارکی دارای سبک های مختلفی هستند که به شرح زیر هستند:
این سبک چراغ ها دارای طراحی مینیمال و مدرنی هستند که با فضاهای سبز و پارک های جدید سازگاری و هماهنگی دارند.
این نوع چراغ ها برای پارک ها و مکان های لوکس کاربرد دارند.
چراغ پارکی کلاسیک برای پارک ها و مکان های عمومی که با چوب طراحی شده اند مناسب است.
برای اقامتگاه های بومی، فضاهای عمومی و پارک های اطراف آنها از این سبک چراغ استفاده می شود. این سبک چراغ ها مقاومت خوبی دارند و یک فضای سنتی و قدیمی را ایجاد می کنند.
چراغ دیواری پایه ندارد و محل نصب آن دیوار یا مکانی به صورت دیوار است. همچنین چراغ دیواری برای محوطه های ساختمان و حتی محیط های داخلی کاربرد دارد.
در حال حاضر چراغ های محوطه و پارکی از جدیدترین تجهیزات نورپردازی در صنعت روشنایی محسوب می شوند. به همین دلیل استفاده از آنها بسیار رایج شده است. شرکت های بسیار زیادی به تولید و ساخت این محصولات می پردازند. از مهمترین این شرکت ها می توان به موارد زیر اشاره کرد.
گروه صنعتی شعاع یکی از بهترین شرکت ها در زمینه تولید تجهیزات روشنایی است. این شرکت با بیش از 60 سال سابقه در زمنیه تولید محصولات روشنایی به تولید انواع پنل، چراغ داخلی و چراغ خارجی و محصولات دیگر می پردازد. این شرکت توانسته با ارائه محصولات کیفیت بالا سهم زیادی از بازار را به خود اختصاص دهد. چراغ های محوطه و پارکی این شرکت در پایه هایی با ابعاد مختلف ساخته شده اند و جنس بدنه آنها فلزی است.
مازی نور از دیگر شرکت های تولیدکننده انواع چراغ محوطه و پارک است. این شرکت چراغ هایی با طراحی پیشرفته مخصوص فضای آزاد تولید می کند. ساختار این محصولات بادوام و محکم است و درجه حفاظت آنها IP65 است. این محصولات اغلب با لامپ های فلورسنت عرضه می شوند و رنگ بدنه آنها مشکی، سفید و خاکستری است. شما می توانید
صنایع روشنایی سوتارا یکی از شرکت هایی است که به تولید و ساخت انواع تجهیزات روشنایی می پردازد. این شرکت در سال 1362 تاسیس شده است. چراغ های پارکی سوتارا در مدل های رونیا، شایان، نگار، ارکیده، کارو، المپیا، پویا، پرسان، روژینا، دلفین و روژان تولید می شود. این چراغ ها مدل ها و ابعاد گوناگونی دارند و می توانید مطابق مجموعه خود از هریک استفاده کنید.
چراغ پارکی مدرن و کلاسیک قیمت های متفاوتی باهم دارند. علاوه بر این عوامل دیگری همچون جنس چراغ، ارتفاع پایه، نوع تکنولوژی، برند و شرکت سازنده برروی قیمت چراغ تاثیرگذار هستند. درجه حفاظت یا IP چراغ نیز موضوع مهمی است که پیش از خرید انواع چراغ محوطه باید به آن توجه کرد. هرچه درجه حفاظت یک کالا بیشتر باشد، قیمت آن نیز بیشتر است.
برای خرید چراغ پارکی می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت چراغ پارکی و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.