چراغ مطالعه معمولاً یک چراغ فانتزی برای میزهای کار است. نور کافی در هنگام مطالعه سبب می شود تا خستگی افراد کاهش پیدا کند. چراغ مطالعه، نوری موضعی در مقابل چراغ ایجاد می کند. البته نور چراغ های مطالعه با توجه به ارتفاع و طول میله حائل آن ها نیز متفاوت است. چراغ های مطالعه معمولاً در رنگ های زیادی تولید می شوند و امروزه با تکنولوژی ال ای دی، از ایجاد حرارت زیاد بر روی میز کار جلوگیری می کنند. چراغ های مطالعه از لحاظ جنس، ابعاد، کاربرد، فرم ظاهری و ... انواع مختلفی دارند. از چراغ مطالعه در منازل، مدارس و مراکز آموزشی، اداره ها، کتابخانه ها، مراکز پژوهشی و ... استفاده می شود. از برخی از آن ها نیز برای انجام عملیات ظریف مانند تعمیرات و ساخت قطعات کوچک که نیاز به دقت بالا دارند نیز استفاده می شود.
چراغ مطالعه اداری، مهندسی و دانش آموزی از پرکاربردترین انواع چراغ مطالعه هستند.
چراغ مطالعه اداری و یا تحریری نوع ساده ای از چراغ های مطالعه هستند که هم می توانند دارای لامپ قابل تعویض باشند و هم می توانند از لامپ های یک سره و یک دکمه جهت روشن و خاموش شدن تشکیل شده باشند.
چراغ مطالعه مهندسی به یک پایه انعطاف پذیر و متحرک مجهز شده است که می توان آن را در زاویه مورد نظر تنظیم کرد. این نوع چراغ برای مهندسان نقشه کشی و معماری بسیار مناسب است. چراغ مطالعه مهندسی، دارای ابعاد مختلف و پایه های بلند و کوتاه است که نوع آن بسته به نیاز مصرف کنندگان انتخاب می شود.
چراغ مطالعه گیره ای نوعی دیگر از چراغ های مطالعه هستند که از یک نوع گیره در پایه برخوردارند و این پایه ها چراغ را بر روی میز ثابت نگه می دارند.
چراغ های مطالعه، اغلب به وسیله کابل به طور مستقیم به برق شهری متصل می شوند اما برخی از آن ها نیز شارژی بوده و از یک منبع تغذیه یا باتری برای نگهداری انرژی استفاده می کنند.
از برترین برندهای تولیدکننده چراغ مطالعه، K.H، سیلور لایت، ریمکس و ... می باشد.
برای مشاهده قیمت انواع چراغ مطالعه می توانید به سایت راندنو مراجعه کرده و از میان هزاران کالای موجود، محصول مورد نظر خود را انتخاب کنید.