ثبت فروشگاه

چراغ مطالعه

چراغ مطالعه یک چراغ فانتزی یا ساده برای میزهای کار است. این تجهیزات سبب به وجود آمدن نوری موضعی در مقابل چراغ می شوند. البته نور این چراغ ها با توجه به ارتفاع و طول میله حائل آن ها نیز متفاوت است. چراغ های مخصوص مطالعه معمولاً در رنگ های مختلفی تولید می شوند و امروزه با تکنولوژی ال ای دی، از ایجاد حرارت زیاد بر روی میز کار جلوگیری می کنند.

این چراغ ها از لحاظ جنس، ابعاد، کاربرد، فرم ظاهری و ... انواع مختلفی دارند. از چراغ مخصوص مطالعه در منازل، مدارس و مراکز آموزشی، اداره ها، کتابخانه ها، مراکز پژوهشی و ... استفاده می شود. از برخی از آن ها نیز برای انجام عملیات ظریف مانند تعمیرات و ساخت قطعات کوچک که نیاز به دقت بالا دارند نیز استفاده می شود.

چراغ های مخصوص مطالعه، اغلب به وسیله کابل به طور مستقیم به برق شهری متصل می شوند اما برخی از آن ها نیز شارژی اند و از یک منبع تغذیه یا باتری برای نگهداری انرژی استفاده می کنند.

تاریخچه اختراغ چراغ برای مطالعه به سال 1930 برمی گردد در این سال فردی به نام جورج کارواردین موفق به طراحی لامپی مخصوص به همراه یک بازوی محرک شد. این لامپ را می توانست در جهت دلخواه تنظیم کند. پس از آن شرکت های بسیاری به تولید این تجهیزات پرداختند.

چراغ مطالعه

انواع چراغ مطالعه

چراغ های مخصوص مطالعه در انواع مختلفی به بازار عرضه می شوند. این چراغ ها از لحاظ محل استفاده به چند نوع چراغ رومیزی، چراغ مطالعه ایستاده، چراغ مطالعه دیواری و چراغ گیره ای تقسیم بندی می شوند.

  • چراغ مطالعه اداری و یا تحریری نوع ساده ای از چراغ های مخصوص مطالعه هستند که هم می توانند دارای لامپ قابل تعویض باشند و هم می توانند از لامپ های یک سره و یک دکمه جهت روشن و خاموش شدن تشکیل شده باشند.
  • چراغ مطالعه مهندسی به یک پایه انعطاف پذیر و متحرک مجهز شده است که می توان آن را در زاویه مورد نظر تنظیم کرد. این نوع چراغ برای مهندسان نقشه کشی و معماری بسیار مناسب است. چراغ مطالعه مهندسی، دارای ابعاد مختلف و پایه های بلند و کوتاه است که نوع آن بسته به نیاز مصرف کنندگان انتخاب می شود.
  • چراغ مطالعه گیره ای نوعی دیگر از چراغ های مطالعه هستند که از یک نوع گیره در پایه برخوردارند و این پایه ها چراغ را بر روی میز ثابت نگه می دارند.

انواع چراغ مطالعه

نکات مهم در خرید چراغ مخصوص مطالعه

  • جنس محفظه و محل قرارگیری لامپ: اگر به دنبال یک چراغ با بازده نوری بالا هستید، توجه کنید که سری و حباب آن از مواد مرغوب و شفاف ساخته شده باشد زیرا کدر بودن سری چراغ مطالعه، از تابش صد درصدی نور جلوگیری می کند.
  • نوع لامپ: برخی از چراغ های مطالعه دارای منبع نور هستند و برخی منبع نور ندارند. برای آن دسته از چراغ های مطالعه که بدون لامپ عرضه می شوند، لامپ از نوع ال ای دی و یا اس ام دی یک گزینه مناسب است زیرا مصرف بسیار کمی دارد و از خود گرما تولید نمی کنند، در نتیجه به سری آن آسیبی وارد نمی شود.
  • زاویه و تابش نور: با توجه به نوع کاربرد، در صورتی که به زوایای مختلف جهت تابش نور نیاز دارید، بهتر است از چراغ مطالعه هایی با پایه های انعطاف پذیر استفاده کنید.
  • ارتفاع چراغ مطالعه: بسته به ارتفاع میز و مکان مورد استفاده، این کمیت نیز می تواند متغیر باشد. چراغ مطالعه پایه بلند، برای میزهای ایستاده یک گزینه بسیار مناسب است.

نکات مهم در خرید چراغ مخصوص مطالعه

بهترین برندهای چراغ مخصوص مطالعه

استفاده از چراغ مطالعه سبب افزایش تمرکز در کارها و بهره وری بالاتر می شود. به همین دلیل در بسیاری از مجموعه های آموزشی، اداری و ... از این چراغ ها استفاده می شود. شرکت های بسیار زیادی به تولید و ساخت این چراغ ها می پردازند. از محبوبترین این شرکت ها می توان به موارد زیر اشاره کرد.

چراغ مطالعه شیائومی

شیائومی یکی از برترین شرکت ها در زمینه تولید تجهیزات الکترونیکی، هوشمند و برقی همچون چراغ مطالعه است. چراغ های این شرکت ظاهری ساده دارند و در انواع مختلفی به بازار عرضه می شود. چراغ های رومیزی و مطالعه شیائومی اغلب سبک هستند و منبع نوری آن ها بازده بسیار خوبی دارد. اغلب این محصولات کلیدی بوده و جهت تابش نور آن ها قابل تنظیم است. شیائومی از پلاستیک مرغوب و فشرده در ساخت بدنه چراغ ها استفاده کرده است.

چراغ مطالعه ایکیا

ایکیا یکی از شرکت های خارجی است که به تولید برخی از لوازم خانگی و تجهیزات روشنایی از جمله لامپ و چراغ مطالعه می پردازد. اگر به دنبال چراغ مطالعه کلاسیک هستید، برند ایکیا برای شما مناسب نیست. ایکیا به تولید چراغ های مدرن می پردازد. این چراغ ها طراحی بی نظیر و مدرنی دارند و علاوه بر روشنایی سبب زیباترشدن محیط نیز می شوند. چراغ مطالعه گیره ای ایکیا پرطرفدارترین نوع چراغ است که توسط این شرکت تولید شده است. لامپ چراغ های رومیزی و مطالعه ایکیا اغلب جدا است و از هر لامپ دلخواهی مطابق با سرپیچ می توانید داخل آن استفاده کنید.

  • از دیگر برندها در زمینه تولید این چراغ ها می توان به چراغ K.H، سیلور لایت، ریمکس و ... اشاره کرد.

قیمت چراغ مطالعه

قیمت این تجهیزات به عوامل مختلفی همچون نوع چراغ، تکنولوژی آن، منبع نوری، توان چراغ، شار نوری، ابعاد چراغ، نوع کاربری آن، جنس بدنه و دیگر موارد بستگی دارد. هرچه مصرف انرژی چراغ مطالعه کمتر و شار نوری آن بیشتر باشد قیمت آن نیز افرایش پیدا می کند.

خرید چراغ مطالعه

برای خرید چراغ مطالعه می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت چراغ مطالعه و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

برند


نوع سرپیچ


نوع لامپ


نوع