چراغ سقفی یکی از تجهیزات روشنایی پرکاربرد است که امروزه در تمامی مجموعه ها مورد استفاده قرار می گیرد. روشنایی سقفی متشکل از چراغ سقفی مربع، گرد و چراغ سقفی لوکس است که انواع آن در بازار موجود است. این نوع چراغ ها را می توان در مراکز تجاری، اداری و منازل مسکونی مورد استفاده قرار داد. در این مدل از چراغ ها، منبع نور در سقف قرار می گیرد و موجب زیباتر شدن دکوراسیون داخلی می شود. به همین دلیل به این چراغ ها، چراغ سقفی گفته می شود.
معمولاً چراغ های کوچک تر دارای توان پایین تر و مصرف انرژی کمتری هستند. نور اغلب چراغ های سقفی به دلیل داشتن محافظ و شیشه، چشم نواز و یکنواخت است. تاریخچه استفاده از این چراغ به سال های دور برنمی گردد زیرا این چراغ ها اخیراً مورد توجه قرار گرفته اند و تکنولوژی های جدید آن به تازگی به بازار عرضه شده است.
چراغ هایی که در سقف مورد استفاده قرار می گیرند، دارای منابع نوری هستند که توان آن ها می تواند با هم متفاوت باشد. این چراغ ها از 1 وات به بالا تولید و به بازار عرضه می شوند. ابعاد این محصولات با توجه به توانشان تغییر می کند. علاوه بر این، برخی از چراغ های سقفی بدون منابع نوری به بازار عرضه می شوند و تنها از یک قاب، شیشه و سرپیچ تشکیل شده اند. به همین دلیل می توان از لامپ دلخواه و سازگار با سرپیچ داخل چراغ استفاده کرد.
این محصولات دارای انواع مختلفی هستند که بسته به سلیقه کاربران انتخاب می شوند. چراغ های سقفی براساس نوع نصب به سه دسته زیر تقسیم بندی می شوند:
این دسته از چراغ های سقفی، نور بیشتری را از خود ساطع می کنند و اشکال متفاوتی دارند. چراغ های روکار در منازل مسکونی کاربرد بیشتری دارند. این نوع چراغ های سقفی، نورپردازی زیبایی را در سقف به ارمغان می آورند. در این نوع چراغ ها جایی برای نصب چراغ از قبل در نظر گرفته نشده است. چراغ سقفی روکار تزئینی نیز در بازار وجود دارد که اغلب جنبه دکوراتیو دارد.
این چراغ ها می توانند هم در سقف کاذب و هم در داخل سقف های معمولی قرار بگیرند. این چراغ های سقفی مانند پنل های سقفی از انواع گرد، مربع و ... تشکیل می شوند. پیش از نصب باید محل قرارگیری این چراغ ها روی سقف تعبیه شود. این چراغ ها ابعاد گوناگونی دارند و نصب آن ها نیز دشوار نیست. معمولاً از چراغ های توکار یا چراغ سیلندری به عنوان چراغ سقفی برای تراس استفاده می شود.
چراغ های آویز سقفی امروزه طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده اند. شکل این چراغ ها به گونه ای است که برای فضاهای مدرن مناسب تر است. همچنین برای سقف هایی که ارتفاع بیشتری دارند، این چراغ ها مناسب هستند. ارتفاع این چراغ ها از سقف 70 سانتی متر تا 100 سانتی متر و گاهی بیشتر نیز متغیر است. این چراغ ها امروزه با تلفیق تکنولوژی LED برای فروشگاه ها بسیار پرکاربرد هستند. چراغ های آویز سقفی تنوع ظاهری بسیار زیادی دارند. معمولاً چراغ سقفی پذیرایی از نوع آویز است.
این چراغ ها از لحاظ نوع تکنولوژی به چند دسته تقسیم می شوند:
این مدل چراغ ها برای فضاهای اداری و تجاری مناسب هستند و نور را به صورت یکنواخت در محیط پخش می کنند. این چراغ ها براساس طول های متفاوت، دسته بندی می شوند.
این دسته از چراغ ها در مقابل آب، رطوبت و گرد و خاک از خود مقاومت نشان می دهند و بیشترین کاربرد را در استخرها و محیط های خارجی دارند. این چراغ ها به صورت کامل آب بندی می شوند و درجه آب بندی آنها بالا است.
این چراغ های هوشمند کاربرد زیادی دارند و علی الخصوص در راه پله و راهرو مورد استفاده قرار می گیرند. این چراغ ها به صورت خودکار روشن و خاموش می شوند و دارای سنسور حرکتی و حرارتی هستند که با کوچک ترین حرکتی روشن می شود و تا زمان مشخصی نیز روشن می ماند. این چراغ ها مقاومت بالایی دارند و از کیفیت بالایی نیز برخوردار هستند.
این نوع چراغ در معادن، تونل ها، صنایع پتروشیمی، نفت و گاز کاربرد دارد. چراغ های سقفی تونلی اغلب به صورت پروژکتور ارائه می شوند و دارای پرتاپ نور بالا با شعاع نور زیاد هستند. این نوع چراغ ها معمولاً یک محافظ فلزی نیز دارند.
در این چراغ های سقفی بیشتر از لامپ های گازی استفاده می شود و علاوه بر این، این چراغ ها دارای مشخصه IP45 به بالا جهت عایق بودن نیز هستند. نکته حائز اهمیت، سایز این نوع چراغ ها است، زیرا در بسیاری از موارد، پیمانکاران و مسئولین اجرایی به صورت پیش فرض، محل قرارگیری این چراغ ها را در سقف ایجاد می کنند. در چراغ مربع شکل، ابعاد اضلاع آن و در چراغ سقفی گرد، قطر بیرونی و قطر پشت چراغ بسیار مهم است.
امروزه استفاده از این گونه چراغ ها رواج زیادی پیدا کرده است. به همین دلیل شرکت های زیادی به تولید و ساخت این محصولات می پردازند. از مشهورترین شرکت هایی که به تولید و فروش چراغ سقفی روکار و توکار می پردازند، می توان به شرکت های زیر اشاره کرد:
این شرکت از سال 1348 فعالیت خود را آغاز کرده است و به تولید تجهیزات روشنایی می پردازد. چراغ های دیواری، سقفی و ... شرکت پارس شهاب از کیفیت بالایی برخوردار هستند. این محصولات بسیار متنوع هستند. این شرکت محصولات خود را بر پایه رضایت مشتریان به بازار عرضه می کند.
شرکت صنایع روشنایی مازی نور بیش از 40 سال سابقه در زمینه تولید محصولات روشنایی دارد. این شرکت به تولید چراغ های داخلی و فضای آزاد، پایه چراغ و دیگر محصولات می پردازد. محصولات مازی نور بسیار باکیفیت هستند و از تنوع بالایی برخوردارند. چراغ های ضد انفجار و اضطراری این شرکت نیز بسیار پرکاربرد هستند.
از دیگر برندهای این نوع چراغ ها می توان به افق، اپتونیکا، مودی، زد اف آر، هانی نور، نمانور، برلیان و ... اشاره کرد.
این چراغ ها براساس ویژگی هایی که دارند، از قیمت های متنوعی در بازار برخوردار هستند. توان لامپ، نوع منبع نور، شار نوری، رنگ نور، بهره نوری، جنس بدنه، توکار و روکار بودن محصول و ... در قیمت این محصولات تأثیرگذار است. لازم به ذکر است که برند چرغ نیز از اهمیت زیادی برخوردار است. برای پیدا کردن بهترین قیمت چراغ برای سقف به برند چراغ و ضمانت آن توجه لازم را داشته باشید.
برای خرید چراغ سقفی می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت چراغ سقفی و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.