ثبت فروشگاه

چراغ ریلی

چراغ ریلی نوعی چراغ سقفی به شمار می آید که امروزه در بسیاری از محیط ها مورد استفاده قرار می گیرد. چراغ های سقفی و دیواری ریلی از یک ردیف یا ریل تشکیل شده اند که منابع نوری بر روی آنها قرار گرفته اند. این منابع نوری در یک مسیر و به صورت پیوسته هستند. چراغ های سقفی و دیواری ریلی، جهت نصب به تجهیزاتی به نام ریل نیاز دارند.

این ریل ها باید بتوانند وزن چراغ را تحمل کنند و علاوه براین، شرایطی جهت انتقال برق سیستم را به وجود بیاورند. بنابراین سیم کشی چراغ ریلی در داخل ریل های مربوطه قرار می گیرد. همچنین ریل ها وظیفه فراهم کردن بستری جهت حرکت دادن چراغ ها را نیز برعهده دارند. 

جهت استعلام قیمت چراغ ریلی با مراجعه به سایت راندنو، می توانید لیست فروشندگان محصول مورد نظر خود را مشاهده نمایید. همچنین اگر به دنبال مرکز فروش چراغ ریلی هستید، می توانید به صورت مستقیم با فروشندگان این محصول در ارتباط باشید و به خرید انواع چراغ ریلی اقدام نمایید.

آشنایی با چراغ ریلی

سیم کشی این چراغ ها و نحوه نصب آنها با سایر چراغ ها تفاوت دارد. به عنوان مثال، در این سیستم تمامی چراغ ها از یک مسیر و ردیف، انرژی مورد نیاز خود را از ریل دریافت می کنند. این کار سبب می شود تا چراغ ها به صورت پیوسته و منظم کناریکدیگر قرار بگیرند. این سیستم نورپردازی انعطاف و عملکرد بسیار خوبی دارد.

به چراغ سقفی و دیواری ریلی، Track Light گفته می شود. از ترک لایت ها در ویترین فروشگاه ها، آرایشگاه ها، نمایشگاه ها، موزه ها، گالری ها، رستوران ها و ... استفاده می شود.

با استفاده از این نوع چراغ ها، می توان نوری متمرکز و موضعی را بر روی یک سوژه خاص ایجاد کرد. زاویه تابش نور در چراغ سقفی ریلی را می توان به صورت دلخواه تنظیم کرد. این چراغ ها در ریل خود می توانند به سمت راست و چپ حرکت داده شوند و علاوه بر این، زاویه چراغ ها نیز قابل تغییر است.

تاریخچه استفاده از چراغ سقفی ریلی

استفاده از چراغ های سقفی و دیواری ریلی به سال های اخیر بازمی گردد. در ابتدا از این چراغ ها تنها در نمایشگاه ها و سالن های آرایشی استفاده می شد. اما در حال حاضر شکل ظاهری آنها پیشرفت زیادی داشته است و در انواع گوناگونی به بازار عرضه می شوند. در نتیجه از چراغ ریلی در تمامی مجموعه ها همچون منازل مسکونی، اداره ها، فروشگاه ها، مدارس و ... می توان استفاده کرد. چراغ هایی که به این شکل هستند، سیستم های جدید نورپردازی محسوب می شوند و استفاده از آنها تنها به چند سال گذشته تا به امروز محدود می شود. چراغ ریلی خانگی نیز امروزه در بسیاری از خانه ها به چشم می خورد.

کاربرد ترک لایت

  • آرایشگاه ها
  • منازل مسکونی
  • رستوران ها و کافه ها
  • نمایشگاه ها و گالری ها
  • آتلیه و سالن های عکاسی
  • فروشگاه ها و ویترین آن ها

مزایای استفاده از چراغ سقفی و دیواری ریلی

  1. انعطاف پذیری در زاویه تابش نور
  2. قابلیت تکان دادن چراغ و متمرکز کردن آن روی سوژه خاص
  3. ظاهر منحصربفرد و مدرن
  4. تولید نوری منظم و پیوسته
  5. قابلیت نصب روی دیوار، سقف، کف و سایر سطوح
  6. امکان نصب در سقف های بلند و کوتاه
  7. تنوع بالای محصول

نحوه نصب چراغ ریلی

معمولاً ابتدا شاخه های ریل را که می توانند سفید، نقره ای و مشکی باشند، بر روی سقف به وسیله پیچ و رولپلاک نصب می کنند. پس از آن، لازم است کابل ها را داخل شاخه های ریل کار بگذارید. تغذیه ریل را که دارای یک سیم فاز و نول است، به ریل متصل نموده و درب ترمینال را ببندید. سپس چراغ ها را با توجه به گیره های کناری به ریل متصل کنید. ابتدا گیره باز می شود، سپس چراغ در محل مورد نظر گذاشته شده و گیره بسته می شود. پس از نصب این چراغ، می توانید زاویه تابش نور را به صورت افقی و عمودی تنظیم کنید. لازم به ذکر است که چراغ ریلی توکار و روکار وجود ندارد و تمامی چراغ های ریلی از نوع روکار هستند.

نکات ایمنی هنگام نصب چراغ سقفی ترک لایت

در هنگام نصب این گونه تجهیزات، باید به این نکته توجه داشت که سیم های داخل ریل با بدنه آن اتصال نداشته باشند. علاوه بر این، به میزان تحمل ریل برای نصب چراغ نیز باید توجه کرد. برای اتصال ریل به مکان مورد نظر مانند سقف و یا دیوار، باید از پیچ و مهره و رولپلاک استفاده کرد. نمی توان برای اتصال آن ها از چسب استفاده نمود. بهتر است پیش از نصب این چراغ ها جریان برق را قطع کنید و از تجهیزات باکیفیت و مقاوم استفاده کنید.

اجزای چراغ ترک لایت (ریلی)

ترک لایت ها دارای اجزای زیر هستند:

منبع نور

چراغ های ریلی اغلب دارای منبع روشنایی هستند و نیازی به تهیه لامپ ندارند. تکنولوژی لامپ های به کار رفته در این گونه چراغ ها می تواند ال ای دی، سی او بی (COB) و یا اس ام دی (SMD) باشد. درجه حرارت لامپ های چراغ ریلی اغلب حدود 3000 تا 6000 درجه کلوین است که رنگی آفتابی و یا سفید را ارائه می دهد. در پاره ای از موارد، چراغ های ریلی به لامپ مجهز نیستند که با توجه به سرپیچ آن ها می توان انواع لامپ را برای آن ها تهیه کرد.

ریل چراغ ریلی

ریل های چراغ سقفی ریلی، در رنگ ها و ابعاد متنوع به بازار عرضه می شوند. این ریل ها از جنس آلومینیوم یا ورق های گالوانیزه و در رنگ های مشکی و سفید ساخته می شوند. این تجهیزات معمولاً دارای اندازه های استاندارد 1 و 2 متری هستند. این ریل ها قابلیت اتصال بر روی سقف، دیوار، زمین و ... را دارند. از ریل ها می توان در اماکنی که سقف های کوتاه دارند نیز استفاده کرد. این ریل ها دارای حفره هایی جهت پیچ شدن به سقف هستند. پیش از خرید ریل باید توجه کنید که این تجهیزات تحمل وزن چراغ را داشته باشند و طول آنها نیز متناسب با تعداد و ابعاد چراغ ها باشد. قیمت ریل چراغ ریلی به ابعاد، جنس، طراحی و برند آن بستگی دارد.

رابط

برای قرارگرفتن ریل ها در کنار یکدیگر، از چند نوع رابط استفاده می شود. این رابط ها بسته به محل قرارگیری و نحوه اتصال با یکدیگر متفاوت هستند. رابط ها می توانند به شکل های T ،L ،I و یا X باشند.

پایه چراغ ریلی

این تجهیزات وظیفه برقراری اتصال بین لامپ و ریل را برعهده دارند. برخی از این پایه ها به همراه لامپ و به صورت یک ترکیب بر روی ریل نصب می شوند و در برخی موارد، پایه ها به لامپ متصل می شوند و سپس بر روی ریل قرار می گیرند. این پایه ها می توانند جهت تابش نور چراغ را تنظیم کنند.

انواع چراغ ریلی

چراغ های ریلی براساس تکنولوژی و نوع منبع نوری به چند دسته مختلف تقسیم می شوند. این چراغ ها می توانند به منبع نوری مجهز باشند. این منبع نوری می تواند از تکنولوژی ال ای دی، SMD و یا سی او بی (COB) باشد. چراغ هایی که به این نوع تکنولوژی مجهز شده اند، مصرف انرژی کمی دارند و طول عمر آن ها زیاد است. علاوه بر این، نور سالمی از خود تولید می کنند. برخی دیگر از چراغ های ریلی دارای سرپیچ هایی هستند و می توان از لامپ های دلخواه و متناسب با سرپیچ چراغ در آن ها استفاده کرد.

نکات مهم در هنگام خرید چراغ ریلی

  1. نوع فضا
  2. رنگ نور موردنیاز
  3. مساحت مورد استفاده
  4. ارتفاع سقف
  5. میزان روشنایی موردنیاز
  6. شکل ظاهری چراغ ریلی
  7. برند و شرکت تولیدکننده 

برترین برندهای چراغ ریلی

امروزه استفاده از این چراغ ها رواج زیادی پیدا کرده است. به همین دلیل شرکت های بسیار زیادی به تولید و ساخت اینگونه چراغ ها می پردازند. از مشهورترین این شرکت ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

چراغ ریلی اکووات

اکووات یکی از شرکت های تولیدکننده تجهیزات روشنایی مانند چراغ سقفی و دیواری ریلی است که در سال 1391 تأسیس شده است. این شرکت محصولات بسیار متنوع و باکیفیتی به بازار عرضه می کند. این محصولات تنها به چراغ و انواع آن محدود نمی شود. اکووات به تولید انواع مختلف لامپ نیز می پردازد.

چراغ ریلی داتیس

داتیس یکی دیگر از برندهای پرطرفدار انواع چراغ سقفی و دیواری ریلی است. محصولات داتیس بسیار متنوع هستند و تمامی سطوح سلیقه ای را پوشش می دهند. این محصولات باکیفیت هستند و در رنگ و ابعاد گوناگون عرضه می شوند. از این چراغ ها می توانید در منازل مسکونی، اداره ها، فروشگاه ها و ... استفاده کنید.

چراغ ریلی مازی نور

چراغ سقفی و دیواری ریلی مازی نور با لنزهای ال ای دی به بازار عرضه شده است. این چراغ ها کیفیت بسیار خوبی دارند و در تمامی مجموعه ها می توان از آن ها استفاده کرد. پخش نور هدفمند و یکنواخت، صرفه جویی در مصرف انرژی، کاهش هزینه های برق و عدم زنندگی و سوسو زدن نور از ویژگی‌های مثبت این چراغ ها به شمار می آیند.

چراغ ریلی پارس شعاع توس

چراغ های دیواری و سقفی ریلی پارس شعاع توس در مدل های ال ای دی، COB و ... به بازار عرضه می شوند. این چراغ ها بدنه های باکیفیت و مستحکمی دارند و جنس آن ها از ABS فرآوری شده با مواد نانو و آنتی UV است. بازه توانی این چراغ ها متنوع است و تجهیزات جانبی آن ها نیز در کنار خود چراغ به فروش می رسد. تمامی این چراغ ها از سمت شرکت به مدت 24 ماه گارانتی می شوند.

چراغ ریلی نمانور

چراغ های نمانور به تازگی مورد توجه بسیار زیادی قرار گرفته اند. اغلب این چراغ ها به تکنولوژی سی او بی مجهز شده اند. مصرف این محصولات کم است و نور سالمی از خود تولید می کنند. نمانور آسیا را می توانید از فروشگاه های موجود در بازار خریداری کنید. این شرکت به تولید تجهیزات روشنایی دیگر همچون پروژکتور LED و ... نیز می پردازد.

قیمت چراغ ریلی

قیمت این تجهیزات به عوامل بسیار زیادی همچون نوع منبع نوری، ابعاد چراغ، تعداد چراغ، متعلقات همراه، جنس بدنه، استاندارد و کیفیت و ... بستگی دارد. برند چراغ ریلی نیز از اهمیت زیادی برخوردار است. چراغ ریلی مودی، اپتونیکا و ... از برندهای تولیدکننده معتبر این محصول به شمار می آیند.

این چراغ ها در وزن های مختلفی ساخته می شوند به همین دلیل باید از ریل متناسب با وزن چراغ استفاده کرد. ریل هایی که تحمل وزن بیشتری دارند قیمت آنها نیز بالاتر است. برای مشاهده قیمت چراغ ریلی سقفی می توانید به سایت راندنو مراجعه کنید.

خرید چراغ ریلی

برای خرید چراغ ریلی می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت چراغ ریلی ارزان و متنوع و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

برند


نوع لامپ


نوع


توان