ثبت فروشگاه

چراغ ریلی نوعی چراغ سقفی به شمار می‌آید که امروزه در بسیاری از محیط‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. چراغ‌های سقفی و دیواری ریلی از یک ردیف یا ریل تشکیل شده اند که منابع نوری بر روی آن‌ها قرار گرفته اند. این منابع نوری در یک مسیر و به صورت پیوسته هستند و به شکل روکار مورد استفاده قرار می‌گیرند. جهت استعلام قیمت چراغ ریلی مغناطیسی و سایر انواع آن با مراجعه به سایت راندنو، می‌توانید لیست فروشندگان محصول مورد نظر خود را مشاهده نمایید. همچنین اگر به دنبال مرکز فروش چراغ ریلی روکار هستید، می‌توانید به صورت مستقیم با فروشندگان این محصول در ارتباط باشید و به خرید انواع چراغ ریلی مگنتی و ساده اقدام نمایید. سیم کشی این چراغ‌ها و نحوه نصب آن‌ها با سایر چراغ‌ها تفاوت دارد. این سیستم نورپردازی انعطاف و عملکرد بسیار خوبی دارد.

به چراغ سقفی و دیواری ریلی، Track Light گفته می‌شود. از ترک لایت‌ها در ویترین فروشگاه‌ها، آرایشگاه‌ها، نمایشگاه‌ها، موزه‌ها، گالری‌ها و رستوران‌ها استفاده می‌شود. با استفاده از این نوع چراغ‌ها، می‌توان نوری متمرکز و موضعی را بر روی یک سوژه خاص ایجاد کرد. زاویه تابش نور در چراغ سقفی ریلی را می‌توان به صورت دلخواه تنظیم کرد. این چراغ‌ها در ریل خود می‌توانند به سمت راست و چپ حرکت داده شوند و علاوه بر این، زاویه چراغ‌ها نیز قابل تغییر است. مزایای استفاده از چراغ سقفی و دیواری ریلی می‌توان به انعطاف پذیری در زاویه تابش نور، قابلیت تکان دادن چراغ و متمرکز کردن آن روی سوژه خاص، ظاهر منحصربفرد و مدرن، تولید نوری منظم و پیوسته، قابلیت نصب روی دیوار، سقف، کف و سایر سطوح، امکان نصب در سقف‌های بلند و کوتاه و تنوع بالای محصول اشاره کرد.

چراغ ریلی لامپ خور

چراغ‌های ریلی براساس تکنولوژی و نوع منبع نوری به چند دسته مختلف تقسیم می‌شوند. این چراغ‌ها می‌توانند به منبع نوری مجهز باشند. این منبع نوری می‌تواند از تکنولوژی ال ای دی، SMD و یا سی او بی (COB) باشد. چراغ‌هایی که به این نوع تکنولوژی مجهز شده اند، مصرف انرژی کمی دارند و طول عمر آن‌ها زیاد است. علاوه بر این، نور سالمی از خود تولید می‌کنند. برخی دیگر از چراغ‌های ریلی دارای سرپیچ‌هایی هستند و می‌توان از لامپ‌های دلخواه و متناسب با سرپیچ چراغ در آن‌ها استفاده کرد.

چراغ ریلی سقفی

این چراغ‌ها روی سقف نصب می‌شوند و نور را از بالا به پایین منتشر می‌کنند. این محصولات جلوه زیبایی به محیط می‌بخشد و اغلب در منازل مسکونی، سالن‌های غذاخوری، فروشگاه‌ها و نمایشگاه‌ها از آن استفاده می‌شود. برای نصب این چراغ‌ها به پایه و ریل مخصوص نیاز است.

چراغ ریلی دیواری

این محصولات با پایه نگهدارنده مخصوص روی دیوار نصب می‌شوند و اغلب بالای سوژه قرار می‌گیرند. این چراغ‌ها بیشترین کاربرد را در نمایشگاه‌های آثار هنری و موزه‌ها دارند. در بسیاری از منازل مسکونی مدرن نیز از آن‌ها استفاده می‌شود. این چراغ‌ها قابلیت تنظیم زاویه نور دارند و به راحتی به نور آن‌ها را می‌توان در جهت‌های مختلف بازتاب داد.

چراغ ریلی آویز

این محصول متشکل از یک نگهدارنده است که چند منبع نور به صورت آویز روی آن نصب شده‌اند. این منابع نوری به شکل پروژکتور و چراغ‌های ریلی هستند به همین دلیل با نام چراغ آویز ریلی شناخته می‌شوند. از این چراغ‌ها در مکان‌ها مختلف همچون کلوپ‌های بیلیارد، نمایشگاه‌ها و ... استفاده می‌شود.

چراغ ریلی مغناطیسی یا چراغ ریلی مگنتی

چراغ مگنتی یا چراغ مغناطیسی از جدیدترین سیستم‌ها در نورپردازی و روشنایی است. این محصول که در انواع مختلف عرضه می‌شود، با اتصال به ریل به صورت آهنربایی نصب می‌شود. در نتیجه امکان تعویض لامپ‌ها در هر لحظه وجود دارد. این محصول انعطاف پذیری بالایی دارد در نتیجه می‌تواند به اطراف حرکت کند و نورپردازی خلاقانه‌ای به ارمغان بیاورد. چراغ مگنتی ریلی یک ریل ولتاژ پایین با محفظه آلومینیومی اکسترود شده دارد و در طول کل مسیر ریل یک منبع تغذیه 48 ولت dc دارد.

چراغ ریلی فنری یا چراغ ریلی خرطومی

چراغ خرطومی ریلی یا فنری ابعاد کوچکتری نسبت به سایر محصولات دارند و توان مصرفی آن‌ها کم است. شکل ظاهری این محصولات مانند خرطوم یا شلنگ است در نتیجه انعطاف پذیری بالایی دارد و می‌توان نور آن را روی سوژه مورد نظر تنظیم کرد. از این چراغ در فروشگاه‌ها و نمایشگاه‌ها استفاده می‌شود تا در صورت نیاز زاویه تابش را تغییر دهند.

پایه و ریل چراغ ریلی

چراغ‌های سقفی و دیواری ریلی، جهت نصب به تجهیزاتی به نام ریل نیاز دارند. این ریل‌ها باید بتوانند وزن چراغ را تحمل کنند و علاوه براین، شرایطی جهت انتقال برق سیستم را به وجود بیاورند. بنابراین سیم کشی این چراغ در داخل ریل‌های مربوطه قرار می‌گیرد. همچنین ریل‌ها وظیفه فراهم کردن بستری جهت حرکت دادن چراغ‌ها را نیز برعهده دارند. نصب این تجهیزات ساده است اما با این حال بهتر است به کمک یک تکنسین صورت بگیرد. در این سیستم تمامی چراغ‌ها از یک مسیر و ردیف، انرژی مورد نیاز خود را از ریل دریافت می‌کنند. این کار سبب می‌شود تا چراغ‌ها به صورت پیوسته و منظم کناریکدیگر قرار بگیرند.

چراغ ریلی دست دوم نیز به بازار عرضه می‌شود که پیشنهاد می‌کنیم استفاده نشود.

قیمت چراغ ریلی سقفی

قیمت این تجهیزات به عوامل بسیار زیادی همچون نوع منبع نوری، ابعاد چراغ، تعداد چراغ، متعلقات همراه، جنس بدنه، استاندارد و کیفیت بستگی دارد. برند چراغ های ریلی نیز از اهمیت زیادی برخوردار است. چراغ ریلی مودی و اپتونیکا از برندهای تولیدکننده معتبر این محصول به شمار می‌آیند. این چراغ‌ها در وزن‌های مختلفی ساخته می‌شوند به همین دلیل باید از ریل متناسب با وزن چراغ استفاده کرد. ریل‌هایی که تحمل وزن بیشتری دارند قیمت آن‌ها نیز بالاتر است. برای مشاهده قیمت چراغ ریلی سقفی می‌توانید به سایت راندنو مراجعه کنید.

خرید چراغ ریلی از راندنو

از نکات مهم در هنگام خرید این چراغ خانگی و فروشگاهی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. نوع فضا
  2. ارتفاع سقف
  3. رنگ نور موردنیاز
  4. شکل ظاهری چراغ
  5. مساحت مورد استفاده
  6. برند و شرکت تولیدکننده 
  7. میزان روشنایی موردنیاز

برای خرید چراغ ریلی 30 وات می‌توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت چراغ ریلی را در فروشگاه‌های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت چراغ ریلی zfr، مازی نور، افراتاب، اکووات، نمانور،مدیا و برندهای متنوع و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می‌سازد.

لیست مقایسه

برند


نوع لامپ


نوع


توان