ثبت فروشگاه

دریل شارژی

دریل شارژی یکی از انواع دریل ها است که منبع تغذیه آن باتری است. این دستگاه در محیط هایی که امکان دسترسی به منبع برق وجود ندارد، از کاربرد به سزایی برخوردار است. امروزه دریل های شارژی به دلیل برخورداری از ویژگی های خاص و بی سیم بودن، جایگزین دریل های برقی شده اند. همچنین استفاده از این ابزار شارژی در صنایع گوناگون و منازل بسیار رایج شده است. جهت اطلاع از قیمت بهترین دریل شارژی و خرید دریل شارژی با مراجعه به سایت راندنو می توانید لیست فروشندگان این ابزار را مشاهده نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت بهترین دریل شارژی را برای شما فراهم نموده است.

همانطور که می دانید، دریل وسیله ای است که برای انجام عملیات سوراخ کاری، باز و بسته کردن پیچ و فعالیت های دیگر مورد استفاده قرار می گیرد. دریل ها باتوجه به منبع تغذیه به سه نوع شارژی، برقی و بادی تقسیم می شوند و دریل شارژی یکی از محبوب ترین و کارآمدترین انواع آن است. لازم به ذکر است که قدرت دریل شارژی نسبت به نوع برقی آن کمتر است. همچنین امروزه با پیشرفت تکنولوژی و بهره گیری از باتری های قوی در ساختار این محصول، استفاده از این ابزار جهت انجام فعالیت های حرفه ای میسر شده است.

وزن دریل شارژی بسیار سبک است و به دلیل برخورداری از ابعاد کوچک، طرفدارن بسیاری را به خود جذب نموده است. به طور کلی کارایی دریل شارژی در صنایع تولیدی و کارگاه ها بسیار رواج پیدا کرده است. از معایب دریل شارژی می توان به استفاده محدود از این ابزار اشاره نمود. امروزه دریل های شارژی با دو نوع موتور متفاوت، تولید و عرضه می شوند. موتور براشلس دریل شارژی از پرقدرت ترین و جدیدترین انواع موتورهای این ابزار است که در ادامه به معرفی آن می پردازیم.

در ادامه این بخش، عکس دریل شارژی را برای شما قرار داده ایم تا با شکل ظاهری این ابزار پرکاربرد آشنا شوید.

دریل شارژی

انواع دریل شارژی

همانطور که پیش از این گفته شد، منبع تغذیه انواع دریل های شارژی، باتری است. دریل چکشی شارژی، دریل پیچ گوشتی شارژی، دریل بتن کن شارژی، دریل همزن شارژی و... از متداول ترین دریل های شارژی موجود در بازار هستند. دریل شارژی و پیچ گوشتی شارژی دو ابزار متفاوت از یکدیگر هستند که کارایی آنها با یکدیگر تلفیق شده است و موجب تولید پیچ گوشتی شارژی شده است. در پاسخ به پرسش پیچ گوشتی شارژی چیست و چه کاربردی دارد، می توان گفت این ابزار جهت باز و بسته نمودن انواع پیچ مورد استفاده قرار می گیرد.

در ادامه خواهیم گفت که آیا دریل شارژی زغال دارد یا خیر و به کاربردی ترین انواع این محصول اشاره خواهیم نمود:

  •  دریل شارژی براشدار یا معمولی (ذغالی): در این دریل ها، ذغال یکی از بخش های اصلی و مهم دستگاه است که با کالکتور در تماس است.
  • دریل شارژی براشلس (بدون ذغال): برای بسیاری از کاربران این سؤال پیش آمده است که  موتور براشلس دریل شارژی چیست و چه کاری انجام می دهد؟ در پاسخ باید بگوییم که دریل های شارژی براشلس، فعالیت تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی مکانیکی را انجام می دهد. لازم به ذکر است که این فرآیند، توسط آهن ربایی که درون دستگاه قرار دارد، انجام می گیرد.

در ادامه به 2 نمونه از قابلیت های اصلی در این دریل ها می پردازیم:

  • دریل شارژی چکشی: این دستگاه این قابلیت را دارد که در حین گردش سه نظام، به آن ضربه وارد کند. از این دریل جهت انجام فعالیت های طولانی تر و سخت تر می توان استفاده نمود.
  • دریل پیچ گوشتی شارژی: این مدل از پرکاربردترین و متداول ترین دریل های شارژی است. همانطور که گفته شد، از این مدل جهت باز و بسته کردن پیچ و مصارف سبک تر و خانگی استفاده می شود. 

انواع دریل شارژی

کاربرد دریل شارژی

همانطور که پیش از این گفته شد، دریل شارژی یک ابزار پرکاربرد است که قابلیت حمل و جابه جایی دارد. این ابزار شارژی به دلیل عدم نیاز به منبع برق، در محیط و شرایطی قابل استفاده است. تنها پیش از استفاده باید آن را شارژ نمایید تا میان انجام کار، باتری آن تمام نشود. به طور کلی این ابزار به منظور سوراخکاری سطوح و باز و بسته کردن پیچ ها استفاده می شود. در لیست زیر به تعدادی از رایج ترین کاربردهای این ابزار شارژی پرداخته شده است:

  • انجام فعالیت های ساختمانی
  • فعالیت های مربوط به تأسیسات
  • استفاده در صنایع چوب و نجاری
  • جهت انجام کارهای مرتبط با دکوراسیون داخلی و ...

مزایای دریل شارژی

در ادامه به مزایای استفاده از دریل های شارژی می پردازیم:

  • از وزن سبکی برخوردار است و استفاده از آن آسان است.
  • به برق شهری نیاز ندارد و بدون دسترسی به پریز برق می توانید از آن استفاده نمایید.
  • از قابلیت حمل و جابه جایی برخوردار است.
  • در صورت داشتن یک باتری یدک، می توانید بدون نگرانی فعالیت خود را انجام دهید.
  • از حالت های مختلفی برخوردار است و برای انجام کارهای گوناگون می توانید از آن استفاده نمایید.

اجزای دریل شارژی

قسمت های تشکیل دهنده این دریل، مانند دریل های دیگر است و تفاوت اصلی آن ها در منبع تغذیه آن هاست. در ادامه به معرفی بخش ها و قطعات تشکیل دهنده دریل های شارژی می پردازیم.

باتری

باتری یکی از اصلی ترین بخش های تشکیل دهنده این ابزار است و به عنوان قلب تپنده این محصول عمل می کند. همانطور که می دانید انرژی مورد نیاز برای کارکرد دریل، در باتری آن ذخیره می شود. درنتیجه بدون وجود باتری، نمی توان از این ابزار استفاده نمود.

سه نظام

سه نظام به کار رفته در دریل، از مهم ترین اجزای این ابزار است. وظیفه این قطعه، گرفتن مته و چرخش آن است. سه نظام در دو نوع دستی و اتوماتیک تولید می شود. در نوع دستی، برای باز و بسته کردن مته  نیاز به آچارمخصوص است. نوع اتوماتیک این قطعه را توسط نیروی دست، می توان باز و بسته نمود.

دیمر (کنترل سرعت)

دیمر یا کنترل سرعت یکی از اجزای تشکیل دهنده دریل های شارژی است. این قطعه در دو نوع الکترونیکی و مکانیکی در دریل ها به کار رفته است.

مته 

یکی دیگر از اجزای مهم این ابزار مته است. مته قطعه ای است که داخل سه نظام قرار گرفته و با استفاده ار نیروی موتور به چرخش در می آید. مته ها در اشکال و سایزهای مختلف طراحی و تولید شده است. برای سوراخ ها و کارهای مختلف از آن استفاده می شود. 

کلید چپ گرد و راستگرد

یکی دیگر از اجزای تشکیل دهنده مدل شارژی که در بسیاری از آن ها به کار رفته است قابلیت چپگرد و راستگرد دستگاه است. این قابلیت به کاربر این امکان را می دهد تا در لحظه جهت چرخش مته را تغییر دهد. این ویژگی به ویژه برای باز و بسته کردن پیچ های مختلف، کاربرد دارد. 

موتور 

موتور این محصول مهم ترین بخش تشکیل دهنده آن است. این قسمت وظیفه ایجاد نیروی لازم جهت چرخش سه نظام را برعهده دارد. همچنین موتور این محصول در نوع چکشی، موجب ضربه زدن آن می شود. توان و قدرت موتور دستگاه بر حسب ولت سنجیده می شود. هر چه توان دستگاه بیشتر باشد، می توان از آن برای انجام کارهای سنگین تر استفاده نمود. لازم به ذکر است که توان دستگاه در نوع شارژی، وابسته به نوع و قدرت باتری دریل است.

بدنه دریل

بدنه این ابزار همانطور که مشخص است، وظیفه نگهداری و محافظت از اجزای درونی دریل را برعهده دارد. بد نه این ابزار به گونه ای طراحی و تولید می شود که از استحکام کافی برخوردار باشد و بتوان به آسانی آن را در دست نگه داشت.

پایه نگهدارنده شارژر

این قطعه همانطور که از نامش مشخص است، به منطور قرار دادن شارژر باتری بر روی آن استفاده می شود.

آرمیچر و کالکتور

این بخش وظیفه تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی حرکتی را دارد. به عبارتی باتوجه به میدان مغناطیسی ایجادشده در دریل، این تبدیل انرژی انجام می شود.

کلید پاور

کلید دریل های شارژی معمولاً گازی هستند و هر چه این کلید بیشتر فشار داده شود، گردش آزاد آن بیشتر می شود.

اجزای دریل شارژی

انواع باتری دریل شارژی 

باتری دریل شارژی یکی از مهم ترین اجزای تشکلیل دهنده این ابزار است که فقط در مدل های شارژی موجود است. باتری های موجود در این دریل ها به دو نوع نیکل کادمیوم و لیتیوم یون تقسیم بندی می شوند. 

باتری نیکل کادمیوم (NiCd)

باتری نیکل کادمیوم یا نیکاد از مدل های قدیمی تر باتری های این ابزار شارژی هستند. این باتری ها مدت زمان طولانی تری شارژ را نگه می دارند. از این رو قیمت این باطری پایین تر از نمونه های دیگر است. باتری نیکاد خطرات زیست محیطی به دنبال دارد اما از قدرت بالایی برخوردار است. همچنین اثر خود تخلیه گی در این باتری بیشتر است.

باتری لیتیوم یون

باتری لیتیوم بونی نسل جدیدی از باتری های ابزارآلات شارژی، از جمله دریل هستند. این باتری ها به دلیل زمان شارژ کوتاه تر، از عمر طولانی تری برخوردار هستند. این باطری هیچگونه خطری برای محیط زیست ندارد و اثر خود تخلیه گی در آن ها بسیار پایین است. کارکرد این نوع باتری در هوای سرد مناسب است و قیمت بیشتری نسبت به مدل های دیگر دارد.

تفاوت دریل شارژی با دریل برقی

یکی از اصلی ترین تفاوت های این دو ابزار، مدت زمان استفاده از آنها است. در ابتدا به این نکته اشاره نمودیم که استفاده و کارایی دریل شارژی محدود است. همچنین با استفاده از دریل های برقی، مدت زمان بیشتری می توان فعالیت مورد نظر را انجام داد. زیرا این ابزار برقی به صورت مستقیم توسط برق شهری کا می کند اما مدت زمان کار با نوع شارژی آن، به ظرفیت باتری آن بستگی دارد.

همچنین می توان گفت وجود باتری در نوع شارژی آن، موجب استفاده آسان از این ابزار می شود و دیگر نیازی به پریز برق نخواهید داشت. در مقابل، عوم وجود باتری در نوع برقی آن باعث شده است این ابزار از وزن سبکی برخوردار باشد.

تفاوت دریل شارژی با پیچ گوشتی شارژی

پیچ گوشتی شارژی جهت استفاده مصارف خانگی و انجام کارهای سبک، مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین یکی از رایج ترین کاربردهای این ابزار، محکم کردن پیچ های شل و محرک است. دریل شارژی نیز برای سوراخکاری و باز و بسته کردن پیچ ها مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین این ابزار زمانی کاربرد دارد که نیاز داشته باشید پیچ ها را در سطح مورد نظر بچرخانید. پیش از این به این موضوع اشاره نمودیم که این دریل های شارژی در حالت های ضربه ای و چکشی مورد استفاده قرار می گیرند.

نکات مهم در استفاده از دریل های شارژی

استفاده از دریل های شارژی نکات مهمی را دربر می گیرد. در ادامه به راهنمای استفاده از دریل های شارژی می پردازیم.

  • توجه داشته باشید که باتری دریل باید مختص به خود دریل باشد و نباید از باتری های دیگر به عنوان تأمین انرژی اسن ابزار استفاده نمایید.
  • باتری دریل در صورت آسیب دیدگی ممکن است مایعی را دفع  کند که هرگز نباید با آن تماس داشته باشد. در صورت تماس با این ماده، به سرعت آن را با آب بشویید و در صورت نیاز به پزشک مراجعه نمایید.
  • پیش از شارژ کردن باتری، به دمای آن توجه داشته باشید. اگر باتری در اثر استفاده طولانی مدت داغ شده است، آن را به شارژ متصل نکنید تا با هم دمای محیط شود.
  • باتری دریل را در دمای اتاق نگهداری و شارژ نمایید.
  • در صورتی باتری را شارژ کنید که اطمینان داشته باشید شارژ آن به طور کامل تخلیه شده است.

نکات مهم در خرید دریل شارژی

هنگام خرید این ابزار باید به نکات حائز اهمیتی توجه داشته باشید. در ادامه شما را با راهنمای خرید دریل شارژی آشنا می نماییم.

نوع کاربرد

در ابتدا و پیش از هر چیز، باید باتوجه به نوع کاربرد خود به خرید این ابزار اقدام نمایید. باید این نکته را در نظر داشته باشید که برای انجام چه فعالیتی و برای استفاده از چه متریالی، به این ابزار نیاز دارید.

باتری

هنگام خرید دریل باید به ولتاژ باتری آن دقت داشته باشید. باتری دریلهای شارژی در گستره وسیعی تولید و عرضه می شوند. میزان ولتاژ باتری این ابزار بین 8 تا 60 ولت متغیر است. توجه داشته باشید که هرچه باتری ولتاژ بالاتری داشته باشد، از قدرت بیشتری برخوردار است و از آن جهت انجام کارهای سنگین تر و طولانی تر می توان استفاده نمود. به طور معمول دریل های شارژی در ولتاژهای 12 تا 24 ولت مورد استفاده کاربران قرار می گیرد. توجه داشته باشید که باتری با سرعت بالا و به راحتی شارژ شود و توانایی نگهداری شارژ را داشته باشد.

سایز سه نظام

توجه به سایز سه نظام از دیگر پارامترهای مهم در خرید و انتخاب دریل های شارژی است. به طور معمول این قطعه در سایزهای 0.3 و 0.5 اینچ تولید می شود. توجه داشته باشید که هر چه اندازه سه نظام بزرگتر باشد، مته بزرگتری می توتن بر روی آن قرار داد که نتیجه آن، ایجاد حفره بزرگتر است.

نوع موتور

همانطور که پیش از این به این موضوع پرداخته شد، موتور این دریل ها در دو نوع براشلس و براشدار تولید و عرضه می شوند. مطمئناً می دانید که این دو موتور باتوجه به سرعت و گشتاور، بایکدیگر تفاوت هایی دارند. بنابراین توجه به نوع موتور، هنگام خرید این محصول از اهمیت زیادی برخوردار است.

وجود گیربکس

برخی از نواع این دریل ها از قابلیت تغییر سرعت یا گیربکس برخوردار هستند. درنتیجه اگر فعالیت های مورد نظر شما به این قابلیت نیاز دارد، توجه داشته باشید که دریل انتخابی شما گیربکس داشته باشد.

در دادامه به دیگر مشخصاتی که هنگام خرید این دریل باید به آن توجه داشته باشید، پرداخته شده است:

  • کیف محافظ جهت حفاظت و حمل و نقل آسان
  • برخورداری از طراحی استاندارد و ارگونومیک
  • توجه به نوع سه نظام و سرعت گردش آزاد
  • برخورداری از کلید چپگرد و راستگرد
  • برخورداری از چراغ LED که با استفاده از آن بتوانید در محیط های کم نور، دید مطلوبی بر روی قطعه کار داشته باشید.
  • وزن و ابعاد دستگاه باید به گونه ای باشد که با استفاده از آن دست دچار خستگی نشود. زیرا وزن ابزار ارتباط مستقیم با توان و قدرت موتور آن دارد. به طوریکه هر چه توان دستگاه بالاتر باشد، وزن آن نیز بیش تر است.
  • گارانتی و خدمات پس از فروش

نکات مهم در انتخاب دریل شارژی

بهترین دریل شارژی

احتمالاً برای شما هم این سؤال پیش آمده است که بهترین مارک دریل شارژی چیست و از کدام برندها می توان این ابزار را خریداری نمود؟ امروزه بسیاری از شرکت های مطرح به تولید این ابزار پرکاربرد پرداخته اند که در ادامه به معرفی بهترین برندهای محبوب و معتبر این ابزار شارژی می پردازیم.

دریل شارژی رونیکس

رونیکس یکی از معتبرترین و محبوب ترین برندهای تولیدکننده انواع ابزارآلات در جهان است. محصولات این برند از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند و باتوجه به استانداردهای بین المللی تولید و به بازار عرضه می شوند. لازم به ذکر است که دریل شارژی رونیکس 8018 از محبوبیت بسیار زیادی در میان کاربران برخوردار آست. از برترین دریل های شارژی ارائه شده توسط این برند می توان به مدل های 8614، 8012، 8900، 8618 و ... اشاره نمود. جهت تهیه و اطلاع از قیمت دریل شارژی رونیکس با مراجعه به سایت راندنو می توانید لیست فروشندگان این ابزار را مشاهده نمایید.

دریل شارژِی ماکیتا

برند ماکیتا در سال 1958 توسط ماسابورو ماکیتا تأسیس شد. لازم به ذکر است که اولین محصول تولیدشده این برند، رنده برقی بوده است. دریل شارژی ماکیتا مدل 8271، DF331D ،DCD917 و ... از برترین دریل های شارژی عرضه شده توسط این برند هستند.

دریل شارژی دیوالت

برند دیوالت از دیگر شرکت های محبوب و معتبر تولیدکننده این ابزار است. این شرکت در سال 1923 توسط رایموند دیوالت تأسیس شد. ابزارآلات تولیدشده برند دیوالت از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند. از محبوب ترین دریل شارژی تولیدشده توسط این شرکت می توان از مدل های DCD701MD1E ،DCD999 ،DCD996P2 و ... نام برد.

دریل شارژی بوش

برند بوش در سال 1886 توسط رابرت بوش تأسیس شد. محصولات این برند از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند و طرفداران زیادی دارد. از برترین دریل تولیدشده توسط این شرکت می توان به دریل شارژی بوش مدل gsb 180 li  ،gsb 18 v-ec ،gsr 180 li professional 3 ،gsr 120-li و ... اشاره نمود.

دریل شارژی آروا

آروا از برندهای محبوب تولیدکننده انواع ابزار برقی، دستی و شارژی در ایران است. ابزارآلات آروا با کیفیت مطلوبی عرضه می شوند و در ساخت آنها از استانداردهای لازم استفاده می شود. دریل شارژی آروا مدل 5820، 5842، 5843 و ... از محبوب ترین دریل های این برند به شمار می آیند. درنتیجه اگر به دنبال دریل شارژی ایرانی هستید، می توانید محصول مورد نظر خود را از برند آروا خریداری نمایید.

دریل شارژی aeg

لازم است بدانید که این شرکت در ابتدا، یکی از بزرگرین تولیدکنندگان تجهیزات الکتریکی در جهان بود و در سال 1883 فعالیت خود را آغاز نمود. امروزه این برند به یکی از برترین عرضه کنندگان انواع دریل و دیگر ابزارآلات در جهان است. دریل شارژی آاگ bsb12c2 ،bs14g3li و ... از پرطرفدار ترین انواع دریلهای شارژی این برند محسوب می شوند.

دریل شارژی میلواکی

میلواکی از دیگر تولیدکنندگان محبوب این ابزار شارژی است که از سال 1924 فعلیت خود را در زمینه تولید ابزارالات آغاز نمود. این برند به دلیل بهره گیری از استانداردهای بالا، محصولات باکیفیتی را به بازار عرضه کرده است و امروزه به عنوان یک برند جهانی ابزار شناخته شده است. دریل شارژی میلواکی M12 ،M24 ،M18 و ... از برترین دریل شارژی این برند به شمار می آید.

دریل شارژی توسن

توسن یکی از نام آشنا ترین برندهای ارائه دهنده ابزارآلات شارژی و دستی در جهان است. برند توسن در سال 1382 فعالیت خود را در زمینه تولید انواع ابزارآلات شروع نمود و با تلاش های پی در پی در جهت ارائه محصولات متنوع و باکیفیت، توانست جایگاه ویژه ای از بازار ابزار را به خود اختصاص دهد. دریل شارژی توسن 18 ولت، 12 ولت و 14 ولت از ظرفیت باتری هایی هستند که در میان کاربران این محصول، پرطرفدار واقع شده است. دریل شارژی توسن 9919، 9014، 9911، 9018 و ... از محبوبیت زیادی در میان مصرف کنندگان برخوردار است.

دریل شارژی ادون

این برند در سال 2001 به ثبت رسیده است و با تلاش های فراوان بیش از 600 کارمند در بخش تولید این کارخانه، توانسته است محصولات باکیفیتی را به بازار عرضه نماید. دریل شارژی ادون مدل AD-12A new 2021 ،ED-1201 ،LVE-1210 و ... از پرمصرف ترین دریل های عرضه شده این شرکت به شمار می آیند.

برند محک، ماکیتا، متابو، رونیکس، آاگ، آروا و دریل شارژی مکس از دیگر برندهای تولیدکننده معتبر این محصول هستند.

قیمت دریل شارژی

قیمت دریل شارژی به عوامل مختلفی مانند برند تولیدکننده، متریال های استفاده شده در ساخت دریل و نوع باتری ان بستگی دارد. به طور معمول دریل هایی که از باتری لیتیومی برخوردار هستند، قیمت بیشتری دارند. همچنین برندهای آلمانی، آمریکایی و ژاپنی که از کیفیت و دوام بالاتری برخوردار هستند، قیمت بیشتری نسبت به برندهای تولیدکننده چینی دریل دارند. لازم به ذکر است که باتری های لیتیوم یون، نسبت به نیکل کادمیوم قیمت بیشتری دارند.

یکی دیگر از عمواملی که در قیمت این دریل ها تاثیرگذار است، توان و قدرت دریل شارژی است. هر چه توان دستگاه بیشتر باشد، قیمت آن نیز بیشتر می شود. شرکت تولیدکننده یا برند دستگاه، گارانتی و خدمات پس از فروش، لوازم جانبی، نوع سه نظام و... از دیگر پارامترهای تاثیرگذار در قیمت انواع دریل شارژی هستند. جهت اطلاع از قیمت بهترین دریل شارژی با مراجعه به سایت راندنو می توانید لیست فروشندگان این ابزار را مشاهده نمایید. راندنو لیستی از دریل شارژی ارزان را برای شما خریداران، آماده نموده است.

خرید دریل شارژی

برای خرید دریل شارژی می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت دریل شارژی و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

 

لیست مقایسه

برند


نوع


کنترل سرعت