ثبت فروشگاه

دستکش ایمنی یا دستکش کار یکی از مهم‌ترین انواع تجهیزات حفاظت فردی است. انواع دستکش ایمنی جهت حفاظت از دست کاربران در صنایع، کارگاه‌های مختلف و همچنین شرایط شغلی گوناگون قابل استفاده هستند. استفاده از این تجهیزات ایمنی در امور خانگی و صنعتی کاربرد داشته و با پوشش کامل انگشتان دست تا مچ، از بروز خطرات جدی جلوگیری می‌کند. دستکش کاری مناسب است که با توجه به موقعیت شغلی و موادی که با آن‌ها سروکار دارید، سطح حفات بالایی ایجاد کند.

دستکش‌های حفاظتی به طور معمول از پارچه لاتکس، پلاستیک، نیتریل، پلی‌استر و نخ تهیه می‌شوند. هر یک از این مواد نام برده در برابر خطراتی همچون ضربه، خراش، سوختگی، برق‌گرفتگی، مواد شیمیایی و حوادث دیگر مقاومت دارند. همچنین براساس مواد اولیه تولید نیز به چند دسته تقسیم می‌شوند. برخی از انواع این تجهیزات به صورت ضد آب تولید می‌شوند و مانع نفوذ آب به دستان کاربران می‌شوند. توجه نمایید این دستکش‌های کارآمد و خاص به دلیل برخورداری از ویژگی خاص، در دسته دستکش کار حرفه ای قرار می‌گیرند.

بیش از 60 درصد حوادث ناشی هنگام انجام فعالیت‌های پرخطر، مربوط به دست‌ها است. به همین دلیل دستکش کار یکی از مهم‌ترین وسایل ایمنی ضروری به شمار می‌آید و حین انجام کار باید از نوع مناسب آن استفاده کرد. دستکش‌های ایمنی جهت انجام امور فنی مختلف، در گستره وسیعی تولید می‌شوند.

انواع دستکش ایمنی و کاربرد آن ها

دستکش ایمنی یکی از اصلی‌ترین تجهیزات حفاظت فردی در محیط‌های کاری به شمار می‌آید و نقش مهمی در حفظ سلامت دست‌ها ایفا می‌کند. بسته به نوع کار و خطرات محیطی، مدل‌های مختلفی از دستکش‌های ایمنی طراحی شده‌اند که هر کدام ویژگی‌ها و کاربردهای خاص خود را دارند. استفاده از انواع دستکش های ایمنی در مشاغلی همچون نجاری، جوشکاری، برشکاری و تراشکاری، آتش‌نشانی و تمامی مشاغل صنعتی کاربرد دارد. در ادامه با رایج‌ترین انواع دستکش ایمنی آشنا خواهید شد:

  • دستکش ضد برش: این مدل دستکش بیشترین مصرف را در صنایع فلزی، نجاری و کار با ابزارآلات تیز و برنده دارد. مدل‌های ضد برش از پارچه‌های مقاوم مانند کولار یا HPPE تهیه می‌شوند.
  • دستکش ضد اسید و مواد شیمیایی: دستکش‌های مقاوم در برابر مواد شیمیایی و اسیدی مقاومت بالایی در برابر این مواد دارند. این مدل دستکش‌ها معمولاً از PVC، نئوپرن یا لاتکس تقویت شده تولید می‌شوند.
  • دستکش نسوز: نمونه‌های نسوز برای جوشکاری، ریخته‌گری و فعالیت‌هایی که با حرارت بالا همراه هستند، به کار می‌روند. دستکش چرم کار قابلیت نسوز و ضد حرارت دارند.
  • دستکش عایق برق: مدل‌های عایق برق مورد استفاده تکنسین‌ها و برقکاران قرار می‌گیرد. این نوع دستکش‌ها از لاستیک مخصوص با ضخامت‌های مختلف ساخته می‌شوند.
  • دستکش ضد ضربه: این مدل برای افرادی که در مشاغل مونتاژکاری، ساختمان‌سازی و حمل و نقل که احتمال ضربه به دست‌ها وجود دارد، مناسب است.
  • دستکش نخی یا پارچه ای: دستکش کار نخی برای کارهای سبک یا معمولاً به عنوان لایه زیرین دستکش‌های دیگر استفاده می‌شود. همچنین استفاده از آن‌ها راحت‌تر است و قابل تنفس‌پذیری بالاتری دارند.

در ادامه از دیگر انواع کاربردی این تجهیزات نام برده شده است:

  • دستکش کارگری کف مواد
  • دستکش کار کف دوبل
  • دستکش ایمنی نجاری
  • دستکش ایمنی ضد ضربه
  • دستکش ضد آب
  • دستکش آتش‌نشانی و ...

بهترین دستکش کار

امروزه تولیدکنندگان بسیار زیادی به تولید و عرضه انواع دستکش ایمنی کار می‌پردازند. دستکش کار گیلان، دستکش ایمنی سانکس، استاد کار، یووکس، میداس، پوشا، ای تی جی، دستکش میلواکی و ... از محبوب‌ترین تولیدکنندگان این تجهیزات در بازار شناخته شده‌اند. با شناخت درست از نوع کار و محیط شغلی، می‌توان بهترین مدل دستکش ایمنی را انتخاب کرد تا هم ایمنی افزایش یابد و هم بهره‌وری در کار بالا برود.

قیمت دستکش کار

قیمت دستکش ایمنی با توجه به ماده اولیه تولید آن در تولید آن، نوع دستکش و سطح محافظت آن، نوع دوخت و برند تولیدکننده محصول بستگی دارد. دستکش‌هایی که طراحی ساده‌تری دارند معمولاً قیمت کمتری داشته و مدل‌های ضد برش، ضد اسید، ضد حرارت یا ضد برق به دلیل بهره‌گیری از فناوری‌های خاص، قیمت بیشتری دارند. قیمت محصولات برندهای معتبر داخلی یا خارجی با توجه به کیفیت بالایی که دارند، معمولاً بیشتر است.

به عنوان مثال، قیمت دستکش عایق برق با توجه میزان مقاوت دستکش متغیر است. همچنین دستکش ضد برش با توجه به ضخامت و مواد موجود بر روی کفی آن، قیمت‌های گوناگونی دارد. لازم به ذکر است در صورت خرید عمده، قیمت تمام شده معمولاً به صرفه‌تر خواهد بود.

جهت اطلاع از قیمت عمده دستکش کارگری ارزان قیمت و دیگر مدل‌های این تجهیزات، می‌توانید به راندنو مراجعه نمایید و با فروشندگان این محصول ارتباط مستقیم برقرار نمایید. همچنین در راندنو امکان مشاهده لیست قیمت دستکش کار ایمنی استاد کار و دیگر برندهای محبوب بازار نیز وجود دارد.

خرید دستکش ایمنی ارزان در راندنو

نکات مهم پیش از خرید انواع دستکش ایمنی عبارتند از:

  • در نظر گرفتن نوع کسب و کار یا فعالیت شغلی
  • ویژگی‌های دستکش و توجه به قابلیت جذب آن
  • توجه به سایزبندی دستکش و تناسب آن با اندازه دست
  • استاندارد دستکش کار
  • مواد اولیه تولید دستکش ایمنی

برای خرید دستکش کوره و مدل‌های دیگر این محصولات ایمنی راه‌های زیادی وجود دارد. یکی از بهترین راه‌های انتخاب کالا و مقایسه قیمت مدل‌های مختلف، مراجعه به سایت راندنو است. در راندنو می‌توانید کالای مورد نظر خود را انتخاب کرده و مشخصات فنی آن را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه‌های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و به صورت مستقیم محصول مورد نظر را از فروشنده خریداری نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت انواع دستکش کار و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می‌سازد. همچنین تیم ما همواره در تلاش است با معرفی تولیدکنندگان و عاملین فروش، انتخابی آسان و مطمئن را برای خریداران فراهم نماید.

قیمت دستکش محافظ مواد شیمیایی

قیمت این مدل دستکش‌ها به نوع ماده‌ شیمیایی که باید در برابر آن مقاوم باشند بستگی دارد. جنس این دستکش‌ها می‌تواند PVC، نئوپرن و نیتریل باشد که هر کدام قیمت متفاوتی دارند. طول دستکش، برند و استانداردهایی همچون EN 374 تعیین کننده قیمت این تجهیزات هستند. دستکش صنعتی ضد اسید معمولاً قیمت بالاتری نسبت به مدل‌های دیگر دارد.

قیمت دستکش ایمنی تراشکاری

دستکش‌های مخصوص تراشکاری از قابلیت ضد برش برخوردار هستند و در برابر اصطکاک و روغن نیز مقاومت دارند. قیمت این دستکش‌ها نیز به جنس HPPE یا چرم تقویت شده، لایه‌ داخلی، ضد لغزش بودن و برند محصول بستگی دارد. مدل‌های ضد لغزش که به لایه‌های مضاعف مجهز هستند، قیمت بالاتری دارند.

قیمت دستکش کار چرمی

دستکش‌های چرمی بسته به نوع چرم (گاوی، بزی، مصنوعی)، ضخامت، دوخت و پوشش داخلی قیمت متفاوتی دارند. مدل‌های دو لایه یا نسوز که در زیمینه جوشکاری استفاده می‌شوند، قیمت بالاتری دارند.

قیمت دستکش کف مواد

این مدل‌ معمولاً برای کارهای عمومی و صنعتی قابل استفاده است. قیمت نوع کف مواد بسته به ضخامت لایه نیتریل یا لاتکس روی کف دست، جنس الیاف بدنه (پنبه‌ای، پلی‌استر و HPPE) و همچنین برند تولیدکننده آن متغیر است.

لیست مقایسه

برند


جنس