ثبت فروشگاه

چراغ اضطراری یا چراغ Emergency یکی از پرکاربردترین چراغ‌های تولید شده در صنعت روشنایی است که در زمان قطع برق و خاموشی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این چراغ‌ها به منظور بالا بردن ایمنی افراد در مکان‌هایی که برق به طور ناگهانی قطع می‌شود کاربرد دارند. امروزه استفاده از سیستم‌های روشنایی اضطراری در ساختمان‌های تجاری و مسکونی، امری ضروری محسوب می‌شود. چراغ‌های اضطراری می‌توانند به صورت روکار و یا توکار مورد استفاده قرار گیرند و اغلب در رنگ نورهای زرد و یا سفید ساخته می‌شوند. این چراغ‌ها از لحاظ شکل ظاهری می‌توانند گرد و یا چهارگوش باشند. برخی از انواع چراغ اضطراری‌ها پیش از استفاده باید شارژ شوند که مدت زمان شارژ چراغ اضطراری به نوع چراغ آن بستگی دارد.

چراغ اضطراری دیواری از محصولاتی است که می‌تواند برق اضطراری منازل را فراهم کند. این محصول هوشمند نوعی چراغ اضطراری است که می‌تواند به محض خاموش شدن سایر چراغ‌ها، به صورت خودکار روشن شده و مکان تاریک را روشن کند. این تجهیزات اغلب در مکان‌های پر رفت و آمد و عمومی کاربرد دارد. جهت استعلام قیمت چراغ اضطراری با مراجعه به سایت راندنو، می‌توانید لیست فروشندگان محصول مورد نظر خود را مشاهده نمایید. همچنین اگر به دنبال مرکز فروش چراغ اضطراری هستید، می‌توانید به صورت مستقیم با فروشندگان این محصول در ارتباط باشید و به خرید انواع چراغ اضطراری اقدام نمایید. چراغ‌های اضطراری براساس تکنولوژی و منبع تغذیه به دو دسته چراغ اضطراری تأمین مرکزی و چراغ اضطراری شارژی تقسیم می‌شوند. این چراغ‌ها باتوجه به کارایی‌های که دارند به چند دسته تقسیم می‌شوند. در ادامه به انواع این محصول براساس نوع کاربرد اشاره خواهیم کرد.

  • چراغ اضطراری فعال یا نگهدار: این چراغ‌ها به طور مداوم در داخل مدار برق قرار می‌گیرند که هم در زمان قطعی برق و هم در زمان وجود برق، روشن می‌مانند و در حالت عادی از آن استفاده روشنایی می‌شود. به عبارتی این نوع چراغ در شرایط عادی از برق شبکه ساختمان و در حالت اضطراری از باتری استفاده می‌کند. 
  • چراغ اضطراری غیر فعال یا غیر نگهدار: این دسته از چراغ‌های اضطراری، تنها در صورت قطع برق روشن شده و بر خلاف مدل‌های فعال، در حالت عادی به عنوان منبع نور مورد استفاده قرار نمی‌گیرند. چراغ‌های غیر فعال به مدار روشنایی داخل ساختمان متصل شده و فقط در صورت قطع برق، روشن می‌شوند.
  • چراغ روشنایی اضطراری پایدار یا دو منظوره: این دسته از چراغ‌ها هم در نوع فعال و هم در نوع غیر فعال قرار می‌گیرند. لامپ‌های قرار گرفته شده در این چراغ، در زمان وصل بودن برق از خود نور ساطع می‌کنند و تنها برخی از آنها در صورت قطعی برق روشن می‌مانند. تفاوت این چراغ با حالت فعال، در مقدار ذخیره انرژی در باتری است. 

چراغ‌های اضطراری براساس نوع لامپ نیز به چند دسته چراغ اضطراری رشته‌ای، چراغ اضطراری مهتابی، چراغ اضطراری ال ای دی، چراغ اضطراری سی او بی و چراغ اضطراری اس ام دی دسته بندی می‌شوند.

قیمت چراغ اضطراری

این چراغ‌ها براساس ویژگی‌هایی که دارند، از قیمت‌های متنوعی در بازار برخوردار هستند. اندازه چراغ، نوع چراغ، نوع لامپ و با توجه به کاربردهایی که دارند در قیمت چراغ اضطراری تأثیرگذار هستند.

خرید چراغ اضطراری از راندنو

برای خرید چراغ اضطراری می‌توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه‌های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت چراغ اضطراری و قیمت چراغ اضطراری شارژی و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می‌سازد.

لیست مقایسه

برند


نوع لامپ


درجه حفاظت


توان