ثبت فروشگاه

سوئیچ شبکه

سوئیچ شبکه یک سخت‌افزار و دستگاه الکترونیکی با سرعت بالا است. از وظایف این وسیله می‌توان به ایجاد ارتباط بین دستگاه‌های موجود در شبکه و امکان اشتراک‌گذاری اطلاعات اشاره کرد. سوئیچ‌های لن (LAN Switch) با نام Ethernat Switch و Data Switch نیز شناخته می‌شوند. سوئیچ همانند یک رابط برای پورت‌های دستگاه انتقال دهنده عمل می‌کند. به این صورت که اگر دستگاهی در یک شبکه وجود داشته باشد و بخواهد داده‌ای را انتقال دهد، سوئیچ این داده را دریافت کرده و به پورت دستگاه گیرنده ارسال می‌کند. به همین دلیل سوئیچ به عنوان یک انتقال دهنده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سوئیچ‌ها بسته به نوع و مدل خود، چند پورت RJ45 ارائه می‌دهند و اتصال دستگاه‌هایی مانند کامپیوتر، اکسس پوینت، روتر، مودم، سرور و پرینتر را برقرار می‌کنند. همچنین به کمک سوئیچ می‌توان ارتباط درون شبکه‌ای بین گجت‌ها برقرار کرد.  به دلیل این که این تجهیزات از سیستم پیوند داده (Layer 2) یا لایه شبکه OSI Model استفاده می‌کنند، می‌توانند از انواع پروتکل‌های بسته پشتیبانی کنند. سوئیچ و هاب عملکرد مشابهی دارند اما سوئیچ‌ها بسیار پیشرفته‌تر از هاب هستند و برخلاف هاب‌ها می‌توان آن‌ها را پیکر‌بندی کرد. سوئیچ شبکه در واقع یک نقطه اتصال است و تمام تجهیزات شبکه موجود به این نقطه متصل می‌شوند. سوئیچ ها از لحاظ نحوه نصب و قرار‌گیری در سه مدل رک مونت، دسکتاپی و دیواری تولید می‌شوند. شرکت‌های سازنده عموماً سوئیچ‌های شبکه را در انواع 5، 8، 16، 24 و 48 پورت به بازار عرضه می‌کنند. در محیط‌های گسترده‌تر استفاده از سوئیچ‌هایی با تعداد پورت بیشتر پیشنهاد می‌شود.  

به طور کلی سوئیچ‌های لن به دو دسته سوئیچ‌های کنترل شده و کنترل نشده تقسیم می‌شوند. دسته‌بندی‌های کلی‌تر نیز برای این محصولات شامل سوئیچ شبکه مدیریتی (Managed Switch) و سوئیچ شبکه غیرمدیریتی (Unmanaged Switch) می‌شود. سوئیچ شبکه مدیریتی برای سازمان‌های بزرگ و پیشرفته و ایجاد ارتباط بین شبکه‌های پیچیده‌تر، مورد استفاده قرار می‌گیرند. زیرا از عملکرد و طراحی استاندارد برخوردار هستند.  امکان خرابی و فرایند و عملیات اشتباه در این سوئیچ ‌ها بسیار کمتر است. سوئیچ شبکه غیرمدیریتی منازل و کسب و کار‌های کوچک مورد استفاده قرار می‌گیرند. سوئیچ شبکه مدیریت نشده به سادگی قابلیت اتصال و دسترسی به شبکه را امکان‌پذیر می‌کنند و نیاز به پیکر‌بندی ندارند. سوئیچ شبکه غیر قابل تنظیم از ظرفیت شبکه کمتری پشتیبانی می‌کنند. از انواع این محصول می توان به سوئیچ شبکه LAN، سوئیچ شبکه POE، سوئیچ Fixed، سوئیچ ماژولار، سوئیچ Stackable، سوئیچ شبکه فیبر نوری، سوئیچ Layer3 و سوئیچ اترنت صنعتی اشاره کرد. این سوئیچ‌ها به شکلی شاخته شده‌اند که بتوانند در دما‌های بالا و موقعیت‌های حساس به عملکرد خود ادامه دهند.

قیمت سوئیچ شبکه

این سوئیچ‌ها براساس ویژگی‌هایی که دارند، از قیمت‌های متنوعی در بازار برخوردار هستند. ابعاد سوئیچ، مدیریتی یا غیر مدیریتی بودن سوئیچ، کاربرد سوئیچ و تعداد پورت سوئیچ شبکه در قیمت سوئیچ شبکه تأثیرگذار هستند. همچنین برند سوئیچ شبکه نیز از اهمیت زیادی برخوردار است.

خرید سوئیچ شبکه از راندنو

هنگام خرید سوئیچ شبکه به چند نکته باید توجه داشته باشید که در ادامه به راهنمایی هنگام خرید می‌پردازیم:

تعداد پورت سوئیچ

از نکات مهمی که به هنگام خرید سوئیچ باید به آن توجه داشته باشید، تعداد پورت های سوئیچ شبکه است. تعداد پورت های سوئیچ شبکه بستگی به نیاز کاری شما دارد. تعدادی از پورت ها باید به عنوان پورت پشتیبانی هنگام خرابی احتمالی در نظر گرفته شود. همچنین از دیگر موارد اهمیت تعداد پورت ها، امکان اضافه شدن دستگاه های دیگری است که در آینده به شبکه می پیوندند.

سرعت سوئیچ 

 از دیگر مواردی که هنگام خرید این وسیله باید به آن توجه داشته باشید، سرعت سوئیچ است. این ویژگی در سازمان ها و شرکت های گسترده که تعداد کاربران بیشتر است، حائز اهمیت است. اگر برای انتقال حجم زیادی از داده ها و برای برخورداری از شبکه ای سریع این وسیله را انتخاب کرده اید، سوئیچ گیکابیتی پاسخگوی نیاز شما خواهد بود.

پشتیبانی از POE

همانطور که قبلا اشاره کردیم، دستگاه های متناسب با POE را می توان در هر محیطی بدون داشتن پریز برق نزدیک به محل اتصال، نصب کرد. با حذف کابل کشی برق هزینه ها کاهش یافته و این وسیله از تجهیزات در برابر ولتاژهای گوناگون محافظت کننده دستگاه است. در صورت پشتیبانی دستگاه از این فناوری، خرید سوئیچ POE گزینه مناسبی است.

ابعاد سوئیچ

ابعاد سوئیچ با نوع کاربری و مشخصه های سخت افزاری سوئیچ ارتباط مستقیم دارد. برای خرید یک سوئیچ شبکه متناسب، فضای کاری خود را در نظر بگیرید. در نتیجه هرچه تعداد پورت های یک سوئیچ بیشتر باشد، ابعاد آن بزرگتر می شود. همچنین ممکن است ابعاد یک سوئیچ با پورت و برند مشخص، با ابعاد یک سوئیچ با همان پورت ولی یک برند دیگر، متفاوت باشد.

مکان قرارگیری سوئیچ

گفتنی است که اطراف همه سوئیچ ها محفظه های خنک کننده وجود دارد. بنابراین علاوه بر اندازه سوئیچ به مکان قرارگیری آن توجه داشته باشید که امکان دفع حرارت سوئیچ فراهم شده باشد. به خصوص اگر به خرید یک سوئیچ بدون فن اقدام کرده اید.

برای خرید سوئیچ شبکه 8 پورت، سوئیچ شبکه 5 پورت، 16 پورت 3 پورت می‌توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه‌های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت سوئیچ شبکه و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می‌سازد.

لیست مقایسه

برند


نوع


PoE


تعداد پورت شبکه Downlink


تعداد پورت شبکه Uplink


سرعت پورت شبکه Downlink


سرعت پورت شبکه Upllink


سرعت پهنای باند


DRAM


قابلیت استک شدن


تعداد پورت SFP