ثبت فروشگاه

چراغ داخلی

چراغ داخلی امروزه در صنعت برق و روشنایی بسیار حائز اهمیت است. یکی از دلایل اهمیت این موضوع، کنترل میزان مصرف انرژی و افزایش زیباسازی شهرها و خانه ها است. چراغ ها بر اساس قابلیت های متفاوت داخلی یا خارجی بودن، روکار یا توکار بودن، خیابانی، صنعتی یا تزئینی بودن و ... دسته بندی می شوند. چراغ دکوراتیو داخلی یکی از انواع چراغ ها است که اغلب در داخل مجموعه های مسقف، خانه ها، اداره ها و ... مورد استفاده قرار می گیرد و بیشتر جنبه نورپردازی داخلی و خانگی دارد. نمونه های متعددی از چراغ روشنایی داخلی وجود دارد که بر اساس نحوه نصب و دیگر موارد تفکیک می شوند.

چراغ های داخلی می توانند به صورت پنل LED یا چراغ های SMD، هالوژن ها، چراغ های COB، لوسترها و آویزها، چراغ های دکوراتیو و ... تولید شوند. معمولاً برای یک چراغ داخلی، به دلیل اینکه در محیط های مسقف نصب می شوند، درجه آب بندی حائز اهمیت نیست ولی گاهاً شرکت ها و تولیدکننده های این کالا برای اطمینان بیشتر، درجه آب بندی را بالا می برند. چراغ های داخلی در رنگ های متنوع بدنه و رنگ بندی کامل لامپ ها تولید می شوند.

جهت استعلام قیمت چراغ داخلی با مراجعه به سایت راندنو، می توانید لیست فروشندگان محصول مورد نظر خود را مشاهده نمایید. همچنین اگر به دنبال مرکز فروش چراغ داخلی هستید، می توانید به صورت مستقیم با فروشندگان این محصول در ارتباط باشید و به خرید چراغ داخلی اقدام نمایید.

انواع چراغ داخلی

چراغ نورپردازی داخلی طیف وسیعی از چراغ ها را شامل می شود. تمامی چراغ هایی که بتوان در داخل مجموعه ها استفاده کرد نوعی چراغ داخلی منزل هستند. چراغ داخلی خودرو نیز وجود دارد که با این نوع چراغ تفاوت دارد. چراغ های زیر، برخی از چراغ های داخلی  پرکاربرد هستند.

چراغ اضطراری

چراغ های اضطراری نوعی چراغ داخلی هستند که امروزه استفاده از آنها در تمامی مجموعه ها ضرورت دارد. این چراغ ها در مکان های مسقف نصب می شوند و در زمان قطعی برق روشن می شوند. این چراغ ها خود انواع مختلفی دارند برخی از آنها وظیفه تأمین روشنایی و برخی دیگر وظیفه هدایت افراد به راه های خروجی را برعهده دارند.

چراغ اضطراری

پنل ال ای دی

این پنل ها نسل جدیدی از چراغ های مخصوص داخل مجموعه هستند که به دو صورت روکار و توکار به بازار عرضه می شوند. این چراغ ها مصرف انرژی کمی دارند و طول عمر آنها زیاد است. تکنولوژی ال ای دی بازدهی نوری بسیار خوبی دارد. این پنل ها در دو نوع گرد و چهارگوش موجود هستند و هر یک از آنها ابعاد مختلفی دارند. در این پنل ها از تکنولوژی LED، SMD و COB استفاده شده است.

پنل ال ای دی

چراغ سقفی

یک نوع چراغ نورپردازی داخلی به نام چراغ سقفی وجود دارد که می تواند تکنولوژی های مختلفی از جمله LED، SMD و COB داشته باشد. این چراغ ها نیز نوع توکار و روکار دارند و در توان های مختلفی به بازار عرضه می شوند. طراحی چراغ های سقفی همانند سایر چراغ های داخلی متنوع است.

چراغ سقفی

چراغ ریلی

یکی از پرکاربردترین چراغ های مخصوص داخل، چراغ های ریلی هستند که در بیشتر مجموعه ها همچون فروشگاه ها، آرایشگاه ها، آتلیه ها، گالری ها، منازل مسکونی و ... نصب می شوند. این چراغ ها به کمک ریل مخصوص نصب می شوند و انواع مختلفی دارند. توان این چراغ ها نیز مختلف است و از منابع نوری گوناگونی در داخل آنها استفاده شده است. چراغ ریلی علاوه بر سقف می تواند به عنوان چراغ دیواری داخلی نیز مورد استفاده قرار گیرد. 

چراغ ریلی

چراغ دیوارکوب داخلی

چراغ دیوار کوب نوع دیگری از چراغ های دیواری داخلی محسوب می شود که تنها قابلیت نصب روی دیوار را دارد. این چراغ اغلب بالای قاب ها، آینه ها، تابلوها و ... نصب می شود و جلوه بصری زیبایی به محیط می بخشد. این محصولات نیز انواع مختلفی دارند. توان آنها با یکدیگر متفاوت است و از تکنولوژی LED در ساختار آنها استفاده می شود.

چراغ دیوارکوب داخلی

چراغ دکوری

این چراغ ها اغلب داخل دیوار، کف و ... نصب می شوند. به این چراغ ها، چراغ دکوراتیو و چراغ پارکتی نیز گفته می شود. چراغ های دکوراتیو جهت نصب کنار پله ها و زیر آنها، کف ساختمان و ... مورد استفاده قرار می گیرند. این محصولات توان های کمی دارند و بیشتر به شکل توکار نصب می شوند. نوعی چراغ های دکوراتیو نیز به بازار عرضه شده اند که به چراغ دکوری کریستالی معروف هستند و به جای هالوژن های قدیمی از این چراغ ها استفاده می شود.

چراغ دکوری

چراغ کارگاهی

این چراغ ها از یک آویز و کلاهک تشکیل شده اند که جنس اغلب آنها از فلز است. از چراغ کارگاهی داخل محیط های صنعتی، سوله ها، و کارگاه ها استفاده می شود. این چراغ ها در دو نوع لامپ سرخود و بدون لامپ عرضه می شوند در نوع بدون لامپ آن می توان از هر لامپ دلخواهی مطابق سرپیچ استفاده کرد.

چراغ کارگاهی

چراغ سقفی سنسوردار

این چراغ ها همانند چراغ های سقفی هستند اما به یک سنسور مجهز شده اند که به کمک آنها می توان در مصرف برق صرفه جویی کرد. این چراغ ها اغلب در راهروها، پارکینگ ها، لابی ها و ... نصب می شوند. سنسور آنها حرکت افراد را تشخیص داده و به محض این که شخص در دامنه دید سنسور قرار گیرد چراغ روشن می شود.

چراغ سقفی سنسوردار

چراغ مطالعه

این چراغ ها نیز داخل مجموعه مورد استفاده قرار می گیرند و اغلب روی میزهای کار نصب می شوند. نوع پایه بلند آنها نیز به بازار عرضه شده است که بیشتر کاربردهای مهندسی دارد. این چراغ ها طراحی های گوناگونی دارند و شکل ظاهری آنها نیز بسیار متنوع است.

چراغ مطالعه

چراغ آویز

این چراغ ها در بسیاری از مجموعه ها به جای لوستر مورد استفاده قرار می گیرد. این محصولات از یک آویز، سرپیچ و کلاهک تشکیل شده اند که منبع نوری داخل آن قرار می گیرد. این نوع چراغ ها بیشتر در مجموعه هایی با سقف بلند استفاده می شود. انواع مختلفی از چراغ آویز به بازار عرضه می شود و تکنولوژی آنها متفاوت است.

چراغ آویز

چراغ خطی

چراغ خطی با براکت، چراغ هایی است که هم نوع داخلی و هم نوع خارجی آن به بازار عرضه می شود. این چراغ ها در طول های مختلف و توان های گوناگونی تولید می شوند و اغلب در سقف بیمارستان ها، اداره ها، مراکز تجاری و ... کاربرد دارد. بازده نوری این محصولات زیاد است و با توجه به تکنولوژی که در آن ها به کار رفته، طول عمر آن ها نیز زیاد است.

چراغ خطی

چراغ فلورسنت

در ساخت این چراغ ها از منابع نوری فلورسنت استفاده شده است. این چراغ ها بیشتر در اداره ها و مراکز تجاری مورد استفاده قرار می گیرد. بدنه این چراغ ها اغلب از آلومینیوم است. چراغ های فلورسنت مصرف انرژی کم و بازده نوری بالایی دارند. این چراغ ها به شکل روکار، توکار و آویز نصب می شوند.

چراغ ادیسونی

چراغ ادیسونی

این چراغ ها ظواهر بسیار زیبایی دارند و در انواع رومیزی و آویز به بازار عرضه می شوند. در ساخت این چراغ ها از منابع نوری فیلامنتی و ادیسونی استفاده شده است. بیشتر این محصولات را در رستوران ها کافه ها و اتاق های خواب استفاده می کنند. نور زرد و گرم این محصولات همواره مورد توجه مصرف کنندگان قرار گرفته است.

چراغ ادیسونی

رینگ لایت

این چراغ ها به شکل حلقه های نورانی هستند که بیشتر در فیلم برداری و عکس برداری مورد استفاده قرار می گیرند. قطر این حلقه ها متفاوت است. این چراغ ها ابعاد مختلفی دارند و بیشتر از تکنولوژی ال ای دی در ساخت آن ها استفاده می شود. از این محصول در اتاق های گریم، آتلیه ها و ... استفاده می شود.

رینگ لایت

کاربرد چراغ داخلی

از این چراغ ها جهت نورپردازی منازل، شرکت ها، بیمارستان ها و ارگان ها، راهروها و محوطه های سرپوشیده و ... استفاده می شود.

برترین برندهای تولیدکننده چراغ

بدون وجود چراغ های داخلی روشنایی در مجموعه ها برقرار نمی شود. در برخی از مکان ها به دلایلی امکان نصب لوستر وجود ندارد به همین دلیل افراد باید از چراغ های مخصوص داخل مجموعه جهت تامین روشنایی استفاده کنند. استفاده از این چراغ ها رواج پیدا کرده است به همین دلیل شرکت های زیادی به تولید و ساخت این محصولات می پردازند. از برترین شرکت ها می توان به موارد زیر اشاره کرد. 

چراغ زد اف آر

زد اف آر یکی از بهترین برندها در زمینه تولید انواع محصولات روشنایی است. این شرکت محصولات متنوعی از جمله انواع لامپ، تابلوهای برق صنعتی، پنل های سقفی روکار و توکار، انواع چراغ خارجی و داخلی تولید می کند. تمامی محصولات این شرکت با تکنولوژی ال ای دی، اس ام دی یا سی او بی عرضه می شوند. 

چراغ شعاع

شعاع یکی از شرکت های باسابقه در زمینه تولید تجهیزات روشنایی است که سهم بزرگی از بازار برق را به خود اختصاص داده است. این شرکت علاوه بر تولید انواع چراغ مخصوص داخل و خارج مجموعه به تولید لوازم جانبی آن ها نیز می پردازد. شعاع محصولات باکیفیت و متنوع به بازار عرضه می کند. 

  • از دیگر برندهای برتر در زمینه تولید چراغ مخصوص داخل مجموعه ها می توان به شیله، مازی نور، بالاستیران، بروکس، مودی، پارس شهاب، هانی نور، ساروز و ... اشاره کرد.

قیمت چراغ داخلی

پیش از خرید چراغ مخصوص محیط های مسقف به نوع کاربری آن، توان و انرژی مصرفی، درجه حفاظت، کیفیت ساخت، محل نصب، رنگ و بازدهی نور توجه کنید. این عوامل برروی قیمت چراغ ها نیز اثرگذار هستند. 

خرید چراغ داخلی

برای خرید چراغ داخلی می توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت چراغ داخلی و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می سازد.

لیست مقایسه

برند